maritbet girişmaritbet
Maya Mimarlık Mersin’de Mopa Mutfak markasıyla büyüyor!

Maya Mimarlık Mersin’de Mopa Mutfak markasıyla büyüyor!

Türkiye’nin tanınmış hazır mutfak markalarından olan Mopa Mutfak’ın Mersin’deki bayiliğini alan Maya Mimarlık, müşterilerine çok yönlü hizmet sunuyor

Türkiye'nin tanınmış hazır mutfak markalarından olan Mopa Mutfak'ın Mersin'deki bayiliğini alan Maya Mimarlık, müşterilerine çok yönlü hizmet sunuyor.

Söz konusu hizmetler hakkında bilgi veren Maya Mimarlık Sahibi Ayşe Ünlü, müşterilerine satış, satış sonrası hizmet, montaj ve mimari danışmanlık hizmeti verdiklerini vurguladı.

16 yıldır hazır mutfak sektöründe çalıştığını, kentte yer alan boşluğu görerek markayı Mersin'e taşıma kararını aldığını anlatan Ünlü, geçtiğimiz Ekim ayından bu yana faaliyette olduklarını belirtti. 190 metrekare alanda 4 kişi ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Ünlü, müşterileri ile birebir iletişim içinde olduğuna ve projelendirmeleri de kendisinin yaptığına dikkat çekti. Tadilat ve dekorasyon hizmeti de sunduklarını vurgulayan Ünlü, garantili ürünleri tercih ettiklerini, tanınmış markaların bayiliğini yaptıklarını, Elica, Barazzaa, Silverline, Franke ve Dominox gibi büyük markalarla çalıştıklarını söyledi.

Orta ve üst gelir düzeyine hitap ediyoruz

Farklı bir ürün gamları olduğunu anlatan Ünlü, orta ve üst gelir seviyesindeki tüketiciye hitap ettiklerinin de altını çizdi. Marka ve kalite olarak çok farklı, atölye bazlı üretilen ürünler tercih ettiklerini söyleyen Ünlü, bayiliğini yaptıkları Mopa'nın Türkiye genelinde 30'dan fazla bayisinin bulunduğunu anımsattı. Markalarının Almanya, Belçika ve Fas'ta da mağazaları bulunduğuna dikkat çeken Ayşe Ünlü, “Tek tek işlerin yanı sıra toplu işler de alıyoruz. Tüm bunlarla birlikte tasarımlarımıza da çok güveniyoruz. Çünkü fabrikamızın Ar-Ge ekibi çok iyi çalışıyor. Hem malzeme hem de modül yönünden çeşitliliğimiz çok fazla. Modül olarak 700 - 800 tane seçeneğimiz var. 60 renk ve 17 modelimiz bulunuyor. Mekanizmalı özel tasarımlar kullanıyoruz” diye konuşu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ömer Yılmazer tasarladığı projeleri anlattı!
  • 08.01.2015 17:13

Ömer Yılmazer tasarladığı projeleri anlattı!

Maya Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmazer, tasarladığı projelerin detay ...

Maya Mimarlık Mersin’de Mopa Mutfak markasıyla büyüyor!
  • 23.07.2013 12:26

Maya Mimarlık Mersin’de Mopa Mutfak markasıyla büyüyor!

Türkiye’nin tanınmış hazır mutfak markalarından olan Mopa Mutfak’ın Mersin’deki ...