maritbet girişmaritbet
MKG İnşaat, Edirne’de inşa ettiği 6 projeyi 2013 yılında bitirecek!

MKG İnşaat, Edirne’de inşa ettiği 6 projeyi 2013 yılında bitirecek!

Mustafa Kaşgür, Edirne’de süren altı projelerini 2013 yılında bitirmeyi planladıklarını açıkladı

 

Türkiye'nin birçok ilinde inşaat alanında faaliyetler gerçekleştirdiklerini dile getiren MKG İnşaat ve Gıda Sanayi firma sahibi Mustafa Kaşgür, Edirne'de süren altı projelerini 2013 yılında bitirmeyi planladıklarını açıkladı. Kuruldukları yıllarda Türkiye'nin çeşitli illerinde inşaat sektöründe taşeronluk hizmeti vermeye başladıklarını aktaran Kaşgür, çalışmalarını taşeron firma olarak sürdürerek, Ankara'da 120 konut, İstanbul Mimaroda'da 220 konut, Antalya Belek'te 64 villa ve Mersin Mezitli'de de 13 konak inşasını başarıyla bitirdiklerini ifade etti.
 
İki yıl önce Edirne'deki bir otel projesine taşeronluk vermek üzere görüşmelere başladıklarını kaydeden Kaşgür, “Ticari olarak bir anlaşma sağlanamadığı için biz de bu sırada Edirne'yi gezdik. Araştırmalarımız sonucu öğrencilerin fazlalığını ve mevcut konutları göz önünde bulundurularak burada müteahhitlik hizmetlerine başladık” dedi. 2011 yılında başlamış oldukları Edirne serüvenine 2012 yılında da hız verdiklerini ifade eden Kaşgür, Tuğra Residence, Tuğra Evleri, Sönmez Evleri, Gölet Evleri, Gündüz Platinyum projelerinde 332 adet daire, 22 milyon TL değerinde inşaat gerçekleştirdiklerini belirtti. Bunların yanında inşasına başladıkları Adrian Konakları ile üç ülkenin seyredilebileceği bir projeyi ortaya koyacaklarını açıklayan Kaşgür, “Adrian Konakları dışında ayrıca Dörtkaya MKG-1 Konutları, Dörtkaya MKG-2 Konutları, Mega Park Trajan Konutları, Karaağaç Black Wood-1 ve Karaağaç Black Wood-2 projelerimizin inşasına da başladık. Bu projelerimizin hepsini 2013 yılı içerisinde bitirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
 
“2013 yılında gıda sektörüne de gireceğiz”
 
Firmalarının 2008'in sonunda kurulduğunu anlatan Mustafa Kaşgür, hedeflerinin başta inşaat sektörü olmak üzere, ticaretin çeşitli dallarında başarı elde etmek olduğunu kaydetti. Yapmış oldukları Ar-Ge çalışmaları sonucunda Edirne'nin yanı sıra, Uzunköprü ve Havsa olmak üzere Trakya Bölgesi'nin diğer il ve ilçelerinde de inşaat alanında ticari yatırımlar yapmak istediklerini dile getiren Kaşgür, arz ve talebin uygun olduğu her koşulda hedeflerini gerçekleştireceklerini ifade etti. Sektörlerinde çok iyi işler yapan çeşitli firmaların bulunduğundan bahseden Kaşgür, bu firmalarla olan tatlı rekabetten dolayı yeni projeleri geliştirirken daha dikkatli, titiz davranarak daha güzel yapılar çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Kaşgür, “Ayrıca Edirne'de 2013 yılında gıda sektörüne girerek gıda ve marketçilik gibi çeşitli sektörlerde iş yerleri açmayı planlamaktayız” açıklamasını yaptı.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MKG İnşaat, Edirne’de inşa ettiği 6 projeyi 2013 yılında bitirecek!
  • 28.12.2012 11:04

MKG İnşaat, Edirne’de inşa ettiği 6 projeyi 2013 yılında bitirecek!

Mustafa Kaşgür, Edirne’de süren altı projelerini 2013 yılında bitirmeyi planladı ...