maritbet girişmaritbet
Nanokim yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artıracak!

Nanokim yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artıracak!

Nanokim, üretici olarak adım attığı yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artırma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Nanokim, üretici olarak adım attığı yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hendek ilçesinde 7 bin metrekare alan üzerine kurulu tesisinde kalite odaklı üretim yapan Nanokim, İzmit, Gebze, İstanbul, Düzce, Bolu ve Ankara'ya kadar yayılan bir dağıtım ağı oluşturarak, şuanda Doğu Marmara Bölgesi'nin tamamına hizmet sunuyor. Şirketin faaliyetleri ve büyüme stratejisi hakkında bilgi veren firmanın kurucu ortağı Serdar Berat Aydın, henüz yeni bir firma olmalarına rağmen marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. Aydın, “Hedefimiz, hatasız profesyonel çalışmayı prensip edinerek, müşteriye sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli olarak artırmak. Sağlam ve güvenilir yapılar oluşturmada üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek” dedi. Bir yapıyı imal ederken kullanılan nihai ürünler kadar alt katmanında kullanılan malzemelerin kalitesinin de oldukça önemli olduğunu vurgulayan Aydın, sağlam yapıların ancak kaliteli ürünlerle mümkün olduğunu, kalitenin ise sürekli ve titiz bir çalışma gerektirdiğinin bilincinde olduklarını da ifade etti.

Günde 100 ton üretim kapasitesi

Serdar Berat Aydın, tesislerinde günde 100 ton üretim yapacak gerekli alt yapıya sahip olan firmalarının ürün gamında sık kullanıma tabi olan 50'ye yakın ürünün bulunduğunu söyledi. “Ürün çeşitliliği ve müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek kaliteyi sürdürülebilir hale getirmek bizim için oldukça önemli” ifadelerini kullanan Aydın, “Genç bir firmayız ve öncelikli hedefimiz üretim kalitemizden asla ödün vermeden şirket yapılanmamızı gerçekleştirmek ve bir marka değeri oluşturarak yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğimizi arttırmak” diye konuştu.

Sektörlerinin dinamik, gelişen ve büyüyen bir sektör olduğuna dikkat çeken Aydın, büyümenin sürdürülebilir olması için uzun vadeli hedeflerinin arasında kurumsal bir yapıya geçme amacının bulunduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nanokim yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artıracak!
  • 07.08.2013 12:44

Nanokim yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirliğini artıracak!

Nanokim, üretici olarak adım attığı yapı kimyasalları sektöründe marka bilinirli ...