maritbet girişmaritbet
Normway Merkezi, termal yatakları deneme imkanı sunuyor!

Normway Merkezi, termal yatakları deneme imkanı sunuyor!

Normway Sağlıklı Ev Yaşam Ürünleri Merkezi Kahramanmaraş Şubesi, yurt genelinde termal yatakları, sağlık yaşam merkezlerinde ücretsiz deneme imkanı sunuyor

Sağlık için önemli bir yere sahip olan termal yataklar her geçen gün sağlıklarına kavuşmak isteyen kişilerin artan talebiyle karşı karşıya kalıyor. Normway Sağlıklı Ev Yaşam Ürünleri Merkezi Kahramanmaraş Şubesi, tüketicilerin beklentisini bir adım ileriye taşıyarak, yurt genelinde termal yatakları, sağlık yaşam merkezlerinde ücretsiz deneme imkanı sunuyor.

 
Normway Sağlıklı Ev Yaşam Ürünleri Merkezi Kahramanmaraş Şubesi Müdürü Mehmet Kürşat Karakuş, müşterilerine sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Tüketicilere, Türkiye'de üretimi yapılan termal yatakların sağlıklı yaşam merkezlerin de ücretsiz deneme imkanı sunduklarını anlatan Mehmet Kürşat Karakuş, “İnsanlar böylece termal yatakların faydalarını yaşayarak görebiliyorlar” diye konuştu.
 
Hedefimiz %100 büyümek
 
“Hiçbir ücret ödemeden, bu konuda ömür boyu hizmet alabilirler” ifadelerini kullanan Karakuş, “Biz Kahramanmaraş'ta 4 yıldır hizmet veriyoruz. Termal yataklarımız tepeden tırnağa tüm hastalıkların iyileşmesine yardımcı oluyor. Bu yataklarımız Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü'nde de kullanılıyor. 4 yıldan bu yana buraya binlerce hasta gelip ücretsiz olarak termal yataklarımızı kullandı. Birçok hastalığın tedavisinde yardımcı olan ürünlerimiz sayesinde insanlar sağlıklı yaşamanın keyfini tadıyor. Amacımız yılsonunda 20 olan şube sayımızı  % 100 büyüyerek 40 şubeye çıkarmak. 2014 yılında da en az 90 şubeye ulaşarak Türkiye'mizin her yerinde olmayı hedefliyoruz. 2015 yılında ise bu bayrağı artık ilk olarak Avrupa'dan başlayarak tüm dünyaya taşımayı planlıyoruz” diye konuştu.
 
İlerleyen teknolojinin insan sağlığını zaman zaman olumsuz etkilediğine de dikkat çeken Karakuş, “İnsan sağlığı gün geçtikçe bozuluyor. Normway olarak bizler, insanların daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam istediklerinin fakat günümüz şartları nedeniyle bu isteğe ulaşamadıklarını biliyoruz. Bu istekten yola çıkarak, doğayı gözlemleyip teknolojiyi de kullanarak sağlıkta ki konforu amaçlayan ürünler üretiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Normway Merkezi, termal yatakları deneme imkanı sunuyor!
  • 28.07.2013 15:12

Normway Merkezi, termal yatakları deneme imkanı sunuyor!

Normway Sağlıklı Ev Yaşam Ürünleri Merkezi Kahramanmaraş Şubesi, yurt genelinde ...