maritbet girişmaritbet
Oba Turizm Gölcük’te dördüncü şubesini açacak!

Oba Turizm Gölcük’te dördüncü şubesini açacak!

Oba Turizm ve Seyahat Acentesi, Yalova, Bursa ve Orhangazi’nin ardından bu yıl içinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 4’üncü şubesini açmayı planlıyor

Oba Turizm ve Seyahat Acentesi, Yalova, Bursa ve Orhangazi'nin ardından bu yıl içinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 4'üncü şubesini açmayı planlıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı A Grubu TÜRSAB üyesi seyahat acentesi olarak aktif dış turizm (incoming), çıkış hizmeti (outgoing), bilet taşımadan seyahat (ticketing) ve şirket çalışanlarının eğitim amaçlı seyahat etmesi (incentive) alanlarında faaliyet gösteren Oba Turizm, 1985 yılından beri Yalova, Orhangazi ve Bursa ofisleriyle geniş bir bölgenin seyahat danışmanı olarak hizmetlerine devam ediyor.

Ofis sayılarının her geçen gün arttığını söyleyen firma sahibi Ahmet Başol Haraç, “Yaklaşık 30 kişilik dinamik, duyarlı ve eğitimli profesyonel kadromuz ile müşterilerimizi misafirimiz olarak kabul ediyoruz. Misafirlerimizin hayalindeki tatili, keyifli ve avantajlı koşullarda sunmaya çalışıyoruz. Bu anlayışı Gölcük'te açacağımız 4'üncü şube ile yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi. Oba Turizm olarak Türkiye'nin önde gelen tur operatörlerini temsil ettiklerinin altını çizen Haraç, “Müşteri portföyümüze çok zengin tatil alternatifleri sunabiliyoruz. Şirketimiz, sektörün en büyük seyahat ve havayolu markalarının yetkili acentesi. Türkiye'nin en büyük seyahat markaları olan; Jolly Tur, Pronto Tur, Odeon Turizm, Touristica, Anı Tur, Vip Turizm ve Tura Turizm gibi güvenilir ve güçlü turizm operatörlerini aynı çatı altında birleştirerek, müşterilerimize alternatif tatil seçenekleri sunuyoruz” diye konuştu.

Türk Hava Yolları'nın Genel Satış Acentesi

Ahmet Başol Haraç, müşterilerine ekonomik uçak biletleri sunduklarını da belirtti. Oba  Turizm'in, Türk Hava Yolları (THY) Genel Satış Acentesi olma avantajıyla hizmet kalitesini artırdığına işaret eden Haraç, “THY'nin tüm dünya hava yollarının uçak bilet satış ve rezervasyonlarını yapan firmamız, ülkemizin diğer seçkin hava yolları; Atlas Jet, Pegasus Hava Yolları, Onur Air, Öger Türk Tur, Bora Jet ve Sun Express yetkili satış acentesi olarak çalışıyor.

Oba Turizm olarak profesyonel kadromuzla dış hat ve iç hat uçak biletleri, yurt içi ve dışı tur paketleri, otel rezervasyonları, kültür turları, gemi ve cruise seyahatleri, mavi yolculuk, açılış ve benzer şirket organizasyonları, yurtdışı eğitim danışmanlık hizmetleri, vize alımı gibi konularda geniş bir hizmet ağına sahibiz” şeklinde bilgi verdi.

Bugün itibarıyla geldikleri noktada turizm alanında bir marka meydana getirdikleri görüşünde olan Ahmet Başol Haraç, TÜRSAB üyesi A Grubu bir seyahat acentesi olduklarını ve turizmin her alanında hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti. Özellikle yurt içi ve dışı organize paket turlar ve uçak bilet satışları konusunda uzmanlaştıklarının altını çizen Haraç, sözlerine şöyle devam etti: “Yurtdışı eğitim danışmanlık hizmetleri de veriyoruz. Dil okulları, yaz okulları, sertifika programları, lise eğitimi, mesleki eğitim programları, üniversite eğitimi, yüksek lisans ve işadamlarına özel hızlandırılmış eğitim verdiğimiz dil okulları ile anlaşmalarımız var. Ağırlıklı olarak İngiltere, Amerika, Kanada ve Malta ile çalışıyoruz. Ayrıca sektörel fuar paketlerimiz de bulunuyor. Misafirlerimizi talepleri doğrultusunda tüm yurtdışı fuarlarına götürüyoruz.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Oba Turizm Gölcük’te dördüncü şubesini açacak!
  • 04.09.2013 10:54

Oba Turizm Gölcük’te dördüncü şubesini açacak!

Oba Turizm ve Seyahat Acentesi, Yalova, Bursa ve Orhangazi’nin ardından bu yıl i ...

Oba Turizm, Bursa Orhangazi’de üçüncü şubesini açtı!
  • 15.01.2013 10:38

Oba Turizm, Bursa Orhangazi’de üçüncü şubesini açtı!

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı A Grubu Seyahat Acentesi Oba Turizm, 3. şubes ...