maritbet girişmaritbet
Ofisset yeni şube ve bayilerle marka bilinirliğini artıracak!

Ofisset yeni şube ve bayilerle marka bilinirliğini artıracak!

Osmaniye'de 5 bin metrekarelik kapalı alanda, ahşap ve çelik ofis mobilyaları üretimi gerçekleştiren Ofisset, şubeleşme ve bayileşme yoluna giderek marka bilinirliğini artıracak

 

Osmaniye'de 5 bin metrekarelik kapalı alanda, ahşap ve çelik ofis mobilyaları üretimi gerçekleştiren Ofisset, şubeleşme ve bayileşme yoluna giderek marka bilinirliğini artıracak.

1980 yılında çelik büro mobilyası üretimiyle sektöre adım attıklarını ifade eden Ofisset Satış ve İhracat Müdürü Halil Çiftçi, "Kısa zamanda bölgede önemli işlere imza attık, kaliteye ve yeniliğe önem veren anlayışımızla büyüdük. Amacımız çalışma ortamlarına estetik ve değişken çözümler sunarak rahat bir büro oluşturmak, alternatif renk ve üstün üretim teknolojisiyle seçenekler sunmak" dedi.

Çiftçi, "Ofis mobilyaları üretimine ilave olarak, koltuk ve metal aksamlı ürünlerin üretiminin ardından eğitim ürünleri üretimi ile oluşturduğumuz çeşitlilik, rakiplerimizde bulunmuyor. Gerek iş dünyasına, gerekse eğitim kurumlarına yönelik oluşturduğumuz ürün portföyümüz sayesinde, kurum ve kuruluşların tüm ihtiyaçlarını tek elden karşılayabiliyoruz" diye konuştu. Yeni çeşitlerle genişlettikleri ürün koleksiyonunu çıkardıkları kataloglarla tanıttıklarını aktaran Halil Çiftçi, yeni koleksiyon ile birlikte daha geniş bir kitleye hitap edeceklerini dile getirdi.

Halil Çiftçi, üretimlerinin yüzde 40'ını ihraç ettiklerinin altını çizerken, "Irak, Ürdün, Dubai, Sudan ve İran çalıştığımız ülkeler arasında yer alıyor. İhracatta yeni pazar arayışlarımız devam ederken, Romanya'da geçici süre konaklayacak olan ABD askerleri için ranza sistemleri oluşturduk. Öncelikli hedefimiz her zaman daha çok ihracat ve ülke ekonomisine kurum olarak sağlayacağımız katkıdır" dedi.

Marka bilinirliğini artıracak

Ofis mobilyaları sektöründe bölgede en yüksek kapasitede üretim yapan firma olduklarını söyleyen Halil Çiftçi, bundan sonraki hedeflerinin bayileşme ve şubeleşme yönünde olduğunu söyledi.

Ofisset markasını öne çıkararak büyütmek istediklerini vurgulayan Çiftçi, "Geçmiş dönemlerde, Türkiye genelinde birçok önemli markaya fason üretim gerçekleştiriyorduk. Ürün kalitemizin oluşturduğu talepler doğrultusunda bir çok markaya değer katmış olduk.Yeni oluşturduğumuz kurumsal yapı çerçevesinde aldığımız en önemli karar Ofisset markasının büyütülmesi ve geliştirmesi oldu.

Bu anlamda yakın bölgemizden başlayarak halka halka Türkiye genelinde bayiler oluşturmayı ve şubeler açmayı planlıyoruz. Böylelikle Ofisset markasının bilinirliğini daha kolay sağlayabilir ve çok daha geniş kitlelere ulaşabiliriz" şeklinde konuştu.

Belma Bağrık/Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofisset yeni şube ve bayilerle marka bilinirliğini artıracak!
  • 12.11.2012 08:56

Ofisset yeni şube ve bayilerle marka bilinirliğini artıracak!

Osmaniye'de 5 bin metrekarelik kapalı alanda, ahşap ve çelik ofis mobilyaları ür ...