maritbet girişmaritbet
Özel Konya Anıt Hastanesi yurtdışında büyüyecek!

Özel Konya Anıt Hastanesi yurtdışında büyüyecek!

Özel Konya Anıt Hastanesi, sağlık sektörüyle ilgili yeni yatırımlar yapacaklarını, Ukrayna ve Türki Cumhuriyetlerde yatırım yapmak için de çalışmalara başladıklarını bildirdi

Özel Konya Anıt Hastanesi, sağlık sektörüyle ilgili yeni yatırımlar yapacaklarını, Ukrayna ve Türki Cumhuriyetlerde yatırım yapmak için de çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Aile şirketi olarak 8 yıl önce faaliyete başladıklarını belirten Özel Konya Anıt Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cemil Er, bu süre içinde hastanenin  fiziki şartalrı ile hizmet sunumunu en üst seviyeye taşımaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Genel cerrahi branşında ön plana çıkan hastande, obezite, mide hastalıkları, ortopedi gibi pek çok alanda  sağlık hizmeti sunduklarını anlatan Er,  özellikle çağın hastalığı olan obeziteye karşı bünyelerinde mücadele tarzı belirlediklerini söyledi.

Çalışmalarını yurtdışında da yürüttüklerini ve Avrupa'da faaliyet gösteren Agis Sigorta şirketi ile anlaşmalarının sürdüğünü belirten Er, "Avrupa'dan gelen gurbetçi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için onlara sigorta şirketleriyle anlaşmalar gerçekleştiriyoruz. Yurtdışından gelen turistlere de hizmet veriyoruz. Bunlara ek olarak Hollanda'da bir ofisimiz bulunuyor" dedi.

Er, önümüzdeki dönemlerde sağlık alanında yeni yatırımlara yer vereceklerine işaret ederek, "Yakın zamanda Ukrayna'da ve Türki Cumhuriyetlerinde sağlık yatırmalarında bulunmak için çalışmalara başladık. Bunun yanında kapsamlı görüntüleme merkezi açmayı da planlıyoruz" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özel Konya Anıt Hastanesi yurtdışında büyüyecek!
  • 06.06.2013 11:31

Özel Konya Anıt Hastanesi yurtdışında büyüyecek!

Özel Konya Anıt Hastanesi, sağlık sektörüyle ilgili yeni yatırımlar yapacakların ...