maritbet girişmaritbet
Özel Selçuklu Hastanesi Konya’da üçüncü hastanesini kuruyor!

Özel Selçuklu Hastanesi Konya’da üçüncü hastanesini kuruyor!

Konya ve Karaman’da bulunan iki hastaneyle sağlık sektöründeki hizmetlerine devam eden Özel Selçuklu Hastanesi, Konya’da 175 yataklı üçüncü hastanesini kurmayı planlıyor

Konya ve Karaman'da bulunan iki hastaneyle sağlık sektöründeki hizmetlerine devam eden Özel Selçuklu Hastanesi, Konya'da 175 yataklı üçüncü hastanesini kurmayı planlıyor.

Yaptıkları yatırımlar ve sağladıkları hizmet çeşitliliğiyle büyümelerini sürdüklerini belirten Özel Selçuklu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca, “Hizmet kalitemizle Konya ve Karaman'da sektörüne öncülük eden şirketimiz, yeni yatırım planları ve revizyon çalışmalarıyla hizmet ağını genişletiyor. Konya'yı 1998, Karaman'ı ise 2010 yılında özel hastanecilikle tanıştıran şirketimiz, Konya'da 175 yataklı yeni bir hastane projesiyle büyümeye, gelişmeye ve her daim yeni kalmaya devam edecek” diye konuştu.

Kurmayı planladıkları hastanenin Konya'daki ikinci toplamda ise üçüncü hastaneleri olacağını aktaran Karaca, hastanenin 24 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olacağını bildirdi. Arsa tahsisi yapılarak, temeli atılan hastanenin Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinlerinin alındığının da bilgisini veren Karaca, hastanenin Selçuklu Belediyesi'nin yeni hizmet binasının izdüşümünde inşa edileceğini söyledi. Yeni hastanelerinde, mevcut hastanelerinde yer almayan birçok tıbbi birim olacağını iddia eden Karaca, söz konusu hastanede 500'e yakın çalışanın istihdam edileceğini kaydetti. Karaca, sözlerine şunları ekledi:

“Bugüne kadar sürdürdüğümüz başarılı hizmet serüvenimiz sayesinde öncelikle İç Anadolu insanının ve onların yanı sıra tüm Türkiye'den ve yurtdışından gelen hastalarımızın ilgisine mahzar olduk. Bu ilgi ve teveccüh sayesinde önce Konya'da ardından Karaman'da olmak üzere şu anki mevcut hastane yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bugün de yine halkımızın bu ilgisinden güç alarak Konya'ya 175 yataklı donanımlı bir sağlık kompleksi kurma planı yapıyoruz.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özel Selçuklu Hastanesi Konya’da üçüncü hastanesini kuruyor!
  • 23.09.2013 16:24

Özel Selçuklu Hastanesi Konya’da üçüncü hastanesini kuruyor!

Konya ve Karaman’da bulunan iki hastaneyle sağlık sektöründeki hizmetlerine deva ...