maritbet girişmaritbet
Özgür Yapı 2013 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Özgür Yapı 2013 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Özgür Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Albay, bu yılki büyüme hedeflerini yüzde 40 olarak belirlediklerini söyledi

Özgür Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Albay, bu yılki büyüme hedeflerini yüzde 40 olarak belirlediklerini söyledi.

Firmanın geçen yıl yüzde 30 oranında büyüme kaydettiğini belirten Özgür Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Albay, bu yılki büyüme hedeflerini yüzde 40 olarak belirlediklerini söyledi.

Albay, 40 bin metrekare açık, 20 bin metrekare kapalı alanda CNC makineleriyle seri üretim yapan firmanın, alüminyum doğrama üretiminin yanı sıra, kendi yarattığı markalarıyla ihracat yaptığını aktardı. Yüzde 30 büyüme kaydedilen 2012'nin Özgür Yapı için oldukça iyi bir yıl olduğunu dile getiren Albay, “2013 yılında da dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek büyüme planlarımızı hazırladık. Marka yatırımı yaparak, makine parkımızı ve çalışma kapasitemizi artırdık. Pazara hakim kurumsal bir marka olan Özgür Yapı, ‘tam müşteri memnuniyeti' sağlayarak, büyüme oranını yüzde 40'lara çıkarmayı hedeflemektedir” dedi. Afyonkarahisar ve İstanbul'da kendi şubelerini oluşturan Özgür Yapı'nın, diğer bölge illerden gelen bayilik talepleriyle büyümeye devam ettiğini belirten Yücel Albay, “Yurtdışı pazarına Panova Windows&Glass markası ile açılan Özgür Yapı, Avustralya, Dubai, Lübnan, Fransa, Belçika, Almanya gibi ülkelere PVC doğrama ve Isıcam satışı yapmaktadır. Panova Windows&Glass yurtdışı pazarında 2012 yılında kurulmasına rağmen çok hızlı bir ivme ile büyümeye başlamıştır” ifadelerini kullandı.

“Özgür Yapı bünyesinde 5 yıldızlı Akrones Termal SPA & Sağlık Yaşam Merkezi Turizm Oteli inşaatına başladıklarını ifade eden Albay, şunları söyledi: “42 bin metrekare kapalı alanlı olmak üzere toplam 89 bin metrekarelik bir alan üzerinde, 750 yatak kapasiteli olarak yapılacak olan Akrones Termal SPA & Sağlık Yaşam Merkezi son derece lüks, dünya ve Türkiye turizmine yakışır bir proje olacaktır. İmza attığımız her projenin bölgeye ve kente değer katması önceliğiyle, uluslararası standartlarda emsal gösterilecek kalitede sonuçlara ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özgür Yapı 2013 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor!
  • 15.05.2013 11:23

Özgür Yapı 2013 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Özgür Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Albay, bu yılki büyüme hedeflerini yüzde ...

Özgür Yapı, Panova markası ile yurtdışına açıldı!
  • 08.11.2012 12:25

Özgür Yapı, Panova markası ile yurtdışına açıldı!

Özgürcam, Özgüralüminyum ve Özgürmontaj markalarıyla faaliyet gösteren Özgür Yap ...