maritbet girişmaritbet
Paul, Buyaka AVM’de mağaza açtı, Türkiye pazarına yeniden adım attı!

Paul, Buyaka AVM’de mağaza açtı, Türkiye pazarına yeniden adım attı!

Türkiye’de bilinen ve sevilen bir marka olan Paul, Fransız lezzetleri, nefis croissantları ve sıcacık atmosferiyle yeniden aramızda

 

Türkiye'de bilinen ve sevilen bir marka olan Paul, Fransız lezzetleri, nefis croissantları ve sıcacık atmosferiyle yeniden aramızda. Paul ilk mağazasını SKM Projects+ imzasıyla Buyaka AVM'de açtı.

Paul'e yaklaşırken lezzetin davetkar kokusu gelenleri karşılıyor. Buna; dekorasyona hakim yumuşak renkler, ahşabın sıcaklığı, özgün kumaş seçimleri ve ince işçilik ürünü mobilyalar da eşlik edince keyif kaçınılmaz oluyor. Tavandaki ahşap detaylar, duvarlarda asılı kimi oldukça eskimiş ürün tarifleri, mutfağı izleme imkanı veren geniş camekanlar ve farklı bebek sandalyeleri ilgi çeken detaylar arasında.

İç mekanda, farklı ama hepsi de rahat ve konforlu oturma alanları yaratılırken, dış mekan kullanımı için kış bahçesi düşünülmüş.  Paul özel mimarisiyle nefis lezzetlerle beraber şık ve zarif Fransız havasını da İstanbul'a taşımış.

SKM Projects+ hakkında

SKM Projects+; 2000 yılında Mimar Hakan Sekmen (MSGSÜ) tarafından İstanbul'da kuruldu. 2005 yılında Azeri Mimar Aziz Alimirzayev'in (MSGSÜ) ortak olarak katılımını takiben büyümeye devam eden şirket, perakende mimarisinde uzmanlaştı. Bugün mimari ve sanatın farklı dallarında uzmanlaşmış geniş bir ekiple ve “Artı Hizmetler” anlayışıyla çalışmaya devam ediyor. SKM Projects+; konsept tasarımdan, marka danışmanlığına; proje çözümlerinden, üretim, uygulama ve teslim sonrası teknik desteğe kadar her türlü mimari çözüm ve operasyonel mühendislik hizmetini, tek çatı altında sunuyor. Bu hizmetleri Türkiye'nin pek çok lider markasına veren SKM, 2012 ‘European Property Awards'da ‘Retail Interior' kategorisinde aldığı ödülle başarılarını uluslarası arenaya da taşıdı. (www.skmprojectsplus.com)

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paul, Buyaka AVM’de mağaza açtı, Türkiye pazarına yeniden adım attı!
  • 03.01.2013 13:03

Paul, Buyaka AVM’de mağaza açtı, Türkiye pazarına yeniden adım attı!

Türkiye’de bilinen ve sevilen bir marka olan Paul, Fransız lezzetleri, nefis cro ...