maritbet girişmaritbet
Polisan Holding yeni iletişim danışmanlık şirketini belirledi!

Polisan Holding yeni iletişim danışmanlık şirketini belirledi!

50 yıllık geçmişi, 8 güçlü iştiraki, 1300 çalışanı ile Boya, Kimya, Tarım, Tekstil, İnşaat, Lojistik (Liman İşletmeciliği) olmak üzere 6 farklı sektöre imza atan Polisan Holding, PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto’dan iletişim danışmanlığı hizmeti alacak

50 yıllık geçmişi, 8 güçlü iştiraki, 1300 çalışanı ile Boya, Kimya, Tarım, Tekstil, İnşaat, Lojistik (Liman İşletmeciliği) olmak üzere 6 farklı sektöre imza atan Polisan Holding, PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto'dan iletişim danışmanlığı hizmeti alacak.  

Manifesto, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere hizmet verdiği yerli ve yabancı müşteri portföyüne Polisan Holding'i de ekledi.

Manifesto, Türkiye'nin en saygın grup şirketlerinden Polisan Holding'e iş hedefleri doğrultusunda stratejik olarak planlanacak halkla ilişkiler faaliyetleri ve bu faaliyetlerin uygulanması konusunda hizmet verecek.

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, kuruluş ilkesi olarak sürekli gelişimi benimseyen Polisan Grubu'nun, yurtiçi ve yurtdışı atılım hızını artırarak sürdürdüğünü ve Türk Kimya sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmaya devam ettiğini kaydetti.

Mizrahi, Polisan'ın, piyasada boya firması olarak tanındığını ancak holdingin boya dışında kimya,  yapı, yapı kimyasalları, tarım, tekstil ve özellikle liman işletmeciliği alanlarında başarılı faaliyetler gösterdiğine dikkat çekti. Türkiye'nin en büyük 10 münhasır limanı arasında yer alan Poliport'u bünyesinde bulundurduklarının altını çizdi.

Polisan'ın, kurumsal yapısını pekiştirmek adına geçen yıl önemli bir adım attığını ve sermayesinin bir bölümünü halka arz ettiğini de hatırlatan Erol Mizrahi, “Halka arz da holdingimize büyük bir sorumluluk getiriyor. Bu nedenle bundan sonraki süreçte holdingimizi daha iyi tanıtmak amacıyla iletişim danışmanlığında uzman bir şirketle çalışmaya karar verdik.  Manifesto'nun, Polisan Holding'in kurumsal itibar yönetimi, sosyal sorumluluk projelerinin planlama ve iletişimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri ile stratejik medya ilişkilerinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum“ dedi.

Markasını Sınırların Ötesine Taşıyan İlk Türk İletişim Grubu

Manifesto CEO'su Selin Bozkurt da, pek çok ulusal ve uluslararası markaya PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde hizmet verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Müşterilerimiz nereye giderse biz de orada olacağız diyerek Abu Dabi, Dubai, Ras Al Khaimah (Birleşik Arap Emirlikleri), Erbil (Irak) Moskova'nın (Rusya) ardından altıncı ofisimizi Kahire'de (Mısır) açtık. Aslında bir anlamda müşterilerimizle büyüdük, tecrübe kazandık ve geliştik. Ofislerimizin bulunduğu bölgelerdeki Türk ve yabancı şirketlere iletişim danışmanlığı, etkinlik yönetimi, reklam tasarım, Turquality marka danışmanlığı ve yurt dışı yatırımcı danışmanlığı hizmetleri veriyoruz.  Manifesto olarak her zaman networking'e, global trendlere inandık ve müşterilerimize kıtaların ötesinde de hizmet verme anlayışıyla yola çıkarak dünyanın en büyük iletişim ağı olan Worldcom'a üye tek Türk iletişim şirketi olduk. Şu anda 96 ülkede bize her konuda know how sağlayacak stratejik partnerlerimiz var. İleriye dönük ise tek bir hedef ve tek bir başarı kriterimiz var: Halka açılan ilk Türk İletişim Grubu olmak.”

Selin Bozkurt, Polisan'ın, kurucusu olan Bitlis Ailesi tarafından 1956 yılında tekstil ile yola çıkmış, iş alanını 50 yıl içinde boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde geliştirmiş köklü bir kuruluş olduğunu belirterek, iletişim danışmanlığı hizmeti vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polisan Holding yeni iletişim danışmanlık şirketini belirledi!
  • 06.04.2013 13:51

Polisan Holding yeni iletişim danışmanlık şirketini belirledi!

50 yıllık geçmişi, 8 güçlü iştiraki, 1300 çalışanı ile Boya, Kimya, Tarım, Tekst ...