maritbet girişmaritbet
Reysaş GYO 2015 yılında depo alanını iki katına çıkarmayı hedefliyor!

Reysaş GYO 2015 yılında depo alanını iki katına çıkarmayı hedefliyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 500 bin metrekareye ulaşan depo alanını 2015 yılına kadar iki katına çıkarmayı hedefliyor

 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 500 bin metrekareye ulaşan depo alanını 2015 yılına kadar iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 500 bin metrekareye ulaşan depo alanını 2015 yılına kadar iki katına çıkarmayı hedefliyor. Firma olarak 2012 yılında da ‘Türkiye'nin depocusu' unvanına sahip olma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına son hızla devam ettiklerini dile getiren Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, geçen yıl içinde İzmir ve Samsun bölgelerindeki soğuk hava lojistik depolarının yapımını tamamlayarak müşterilerine teslim ettiklerini söyledi. Döven, ayrıca Çayırova bölgesinde de bir diğer lojistik depolarını hizmete açtıklarını açıkladı.

Reysaş GYO olarak bu zamana kadar yaptıkları milyon dolarlık yatırımlarla yaklaşık 500 bin metrekareye yakın depolama alanına sahip olduklarını aktaran Döven, “2015 yılında bu değeri 1 milyon metrekareye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün 14 ilde 26 depo ile hizmet verirken, ilerleyen yıllarda ülkemizin dört bir tarafında, stratejik liman ve istasyon noktaları yakınında, A sınıfı, teknolojik donanımlı, her sektörden her ürüne uygun hizmet sunabilen depolarımızla lojistik sektöründe hizmet veriyor olacağız. 2013 yılında depolama alanında yatırımlarımıza devam ederken özellikle önem arz eden depo ve stok yönetimi alanlarında da çalışmalarımızı, yapacağımız teknoloji ve istihdam yatırımları ile etkinleştirmeyi ve daha verimli hale getirmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Gelirini 2012'de yüzde 20 artırdı

2012 yılını bir önceki yıla kıyasla yaklaşık yüzde 20'lik bir gelir büyümesiyle kapatmayı planladıklarını açıklayan Döven, sektörün farklı segmentlerindeki yatırımlarına da hız verdiklerini söyledi. Bugün sahip olunan karayolu filolarına ek olarak, son düzenlemelerle büyüme potansiyeli giderek artan demiryolu taşımacılığında en çok yatırım yapan ilk özel sektör şirketi olduklarını savunan Durmuş Döven, ayrı bir şirket çatısı altında kurdukları Reysaş Demiryolları AŞ ile önümüzdeki yıllarda verimliliği artacak olan demiryolu taşımacılığı tarafında vagon sayılarını artırdıklarını söyledi. Döven ayrıca, var olan istasyonlarına ek olarak stratejik noktalarda istasyon yatırımları yaptıklarını belirtti.

Lojistik hizmetiyle taşıdıkları ürün yelpazesini ve çalıştıkları müşteri portföyünü yeni yatırımlarla büyüttükleri demiryolu operasyonları sayesinde daha da geliştirdiklerini belirten Döven, “2013 yılında da stratejik noktalarda devam edecek istasyon yatırımlarımız ve artırılacak vagon sayısıyla Türkiye ve dünya genelinde önem kazanan multimodal taşımalara ağırlık vermeyi ve daha uzun mesafelere, daha ağır yükleri, uygun maliyetlerle daha hızlı ve verimli taşıyabilmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Reysaş GYO'da Behzat Kaplan dönemi!
  • 04.02.2021 15:57

Reysaş GYO'da Behzat Kaplan dönemi!

Reysaş GYO'da genel müdürlük görevine Egemen Döven'in yerine Behzat Kaplan getir ...

Reysaş Gayrimenkul, depolama alanını kiraya verdi
  • 13.07.2017 13:07

Reysaş Gayrimenkul, depolama alanını kiraya verdi

Reysaş Gayrimenkul, fındık deposunun arsasını 5 yıllığına Yaren Brode Tekstil Sa ...

Reyşas GYO Antalya’daki deposunu 10 milyon liraya kiraladı
  • 14.06.2017 14:14

Reyşas GYO Antalya’daki deposunu 10 milyon liraya kiraladı

Reyşaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Antalya’da bulunan deposunu 5 yıllığına ...

Reysaş GYO, arsasını 1 buçuk milyon liraya kiraladı
  • 08.06.2017 15:55

Reysaş GYO, arsasını 1 buçuk milyon liraya kiraladı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul üzerindeki arsasını 5 yıllığına k ...

Reysaş GYO'nun anlaşma iptal açıklamasına, Dumankaya'dan yanıt!
  • 23.04.2016 18:41

Reysaş GYO'nun anlaşma iptal açıklamasına, Dumankaya'dan yanıt!

Reysaş GYO'nun dün yaptığı açıklamaya, Dumankaya İnşaat'tan karşılık geldi. ...

Sakarya'daki o arsayı 3.2 milyon liraya satın aldı!
  • 02.03.2015 15:02

Sakarya'daki o arsayı 3.2 milyon liraya satın aldı!

Reysaş GYO, Sakarya'da 8 bin 584 metrekare yüz ölçüme sahip arsayı satın aldı. ...