maritbet girişmaritbet
Saloni farklı ülkelerde mağaza sayısını artıracak!

Saloni farklı ülkelerde mağaza sayısını artıracak!

Ergonomi, konfor ve kalite bilinciyle Ar-Ge biriminde geliştirdiği ürünleri başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika, Ortadoğu ve Afrika’daki 40 ülkeye gönderen Saloni, bugüne kadar 25 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Ergonomi, konfor ve kalite bilinciyle Ar-Ge biriminde geliştirdiği ürünleri başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika, Ortadoğu ve Afrika'daki 40 ülkeye gönderen Saloni, bugüne kadar 25 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Dünya genelinde 20 kurumsal mağazada ürünleri satılan Saloni, pek çok ülkede mağazalaşma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bugüne kadar yaptıkları toplam 25 milyon dolarlık ihracatın 15 milyon dolarlık kısmını son üç yılda yaptıklarına dikkat çeken Saloni Mobilya İhracat Direktörü Çağrı Çelebi, ihracattaki bininci tırı Amerika'ya göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Bugüne kadar Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 40 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Çelebi, “Uzun Ar-Ge ve tasarım süreçleri neticesinde ürettiğimiz ürünleri dünya standartlarında kalite, ergonomi, konfor ve satış sonrası hizmet kriterlerine uygun olarak değerli müşterilerimize servis etmekteyiz. Üretim süreçlerdeki standartlarımız ve yurtiçinde yedi kurumsal mağazamızdaki başarımız birçok ülkede değer görmüş ve şu anda ürünlerimiz Almanya, Avusturya, İsviçre, Mısır, İran, Azerbaycan, Rusya, KKTC, Libya ve Ermenistan'da toplam 20 Saloni kurumsal mağazasında satılmaya devam etmektedir” dedi. Halen birçok ülkede mağazalaşmayla ilgili görüşmelerinin devam ettiği bilgisini veren Çelebi, “Kısa bir süre içinde yeni ülkeler ve bölgelerde mağazalaşmamız devam edecektir” diye konuştu.

Mobilya sektörünün ‘Apple'ı olmayı hedefliyor

Koltuk ve oturma grubu üretiminin yanı sıra teknik tasarımda lider bir marka olarak önümüzdeki süreçte mobilya sektörünün ‘Apple'ı olmak gibi bir vizyonu kendisine hedef koyan Saloni, Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlar karşılığında sektöre yön veren nitelikte yeni mekanizmalı ürünler de geliştiriyor. Geliştirdiği konfor mekanizmalarıyla öne çıkan Saloni'nin patentli mekanizma sistemleri de bulunuyor. Doğtaş, Aldora, Yataş, İstikbal, Alfemo gibi Türkiye'nin önde gelen mobilya üreticilerine koltuk, oturma grubu, yatak ve konfor mekanizmaları veren Saloni, İnegöllü mobilyacıların da en büyük tedarikçisi konumunda. Mekanizmaların uygulanacağı koltuk veya oturma grubunun dış görsel tasarımlarında da firmalara destek olan Saloni, Erhun markasıyla geliştirdiği mekanizmaları ‘Akıllı Mobilyalar' konseptiyle ürettiği kendi tasarımlarında da kullanıyor.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saloni farklı ülkelerde mağaza sayısını artıracak!
  • 19.04.2013 14:48

Saloni farklı ülkelerde mağaza sayısını artıracak!

Ergonomi, konfor ve kalite bilinciyle Ar-Ge biriminde geliştirdiği ürünleri başt ...

Saloni kuruluşunun 13. yılında çalışanlarını ev sahibi yapacak!
  • 23.03.2013 10:03

Saloni kuruluşunun 13. yılında çalışanlarını ev sahibi yapacak!

Akıllı mobilya üreticisi Saloni, kuruluşunun 13. yılında sektöründe bir ilki ger ...

Saloni Erhun Mobilya Mekanizmaları’nı kullanacak!
  • 14.06.2012 14:34

Saloni Erhun Mobilya Mekanizmaları’nı kullanacak!

Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinin önde gelen koltuk üreticilerinden Saloni, Erhun ...