maritbet girişmaritbet
Sanko Park AVM 2012 yılında marka karmasını genişletti!

Sanko Park AVM 2012 yılında marka karmasını genişletti!

Sanko Park Alışveriş Merkezi, 2012 yılı içinde bünyesine yeni markalar katarak marka karmasını genişletti

 

Sanko Park Alışveriş Merkezi, 2012 yılı içinde bünyesine yeni markalar katarak marka karmasını genişletti.

Gaziantep'in yanı sıra bölgede diğer illerden de müşteri alan  Sanko Park Alışveriş Merkezi, 2012 yılı içinde bünyesine yeni markalar katarak marka karmasını genişletti.

Yönetim olarak ziyaretçi ile sürekli iletişim halinde olmayı hedeflediklerini belirten Sanko Park AVM Genel Müdürü Necati Ufuk Toydemir, toplam 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan AVM'nin 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduğunu söyledi.  AVM'de, 25 bin 5 metrekarelik alanda ana mağazalar olmak üzere tüm mağazaların toplam 43 bin 537 metrekarelik alanda yer aldığını belirten Toydemir, 3 bin 253 metrekarelik alanın da restoran ve kafelere ayrıldığını bildirdi.  Toydemir, AVM'de ayrıca, Teknosa Elektronik Hipermarket, 7 salonlu Avşar Sinemaları, Play Park Bowling ve Eğlence Merkezi, Buzzzz Park buz pisti ile oto yıkama alanının ve bin 200 araçlık kapalı otoparkın bulunduğunu dile getirdi.

AVM'ye yeni katılan markalarla ziyaretçilerinin beğenisini kazandıklarını belirten Toydemir, “H&M, Network, Beymen Club, Paşabahçe, Ten, Vodafone, Esse, Gratis, Viday, Migros, Toyzshop, Sampi, Wall Street, Yves Rocher, Gentone, Dastini, Top Models, gibi markaları 2012 yılında bünyemize katarak marka karmamızı genişlettik. Bölge için önemli bir konumda bulunan Sanko Park her geçen gün daha da güçleniyor ve güçlenmeye devam edecektir” dedi.

Dönemsel olarak yaptıkları  anketlerle AVM'yi ziyaretçilerin gözünden takip etmeyi ve bu doğrultuda alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerine sadece güzel bir deneyim yaşatmanın yanında “deneyim paylaştırmayı'' da kendilerine ilke edindiklerini belirten Toydemir, “Biz, Sanko Park olarak yaşanılan deneyimleri insanlara paylaştırmanın önemine inanıyoruz, bu bağlamda da yaptığımız aktivite ve hizmetlerde bu unsuru göz önüne alarak planlama yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Buna örnek olabilecek etkinliklerinden  “Turuncu Haftasonu” adlı yarışma formatındaki etkinliğe katılan müşterilerinin, çektikleri kurada kendilerine çıkan ilginç görevleri yerine getirdiklerini anlatan Toydemir,  “Facebook bağlantılı olan bu etkinlikle sosyal medyada yaklaşık 30 bin kişiye ulaşmış olduk. Son derece başarılı gerçekleşen bu proje ile 2013 yılında ABD'de yapılacak olan International Council of Shopping Centers (ICSC) adlı derneğin ödüllerine sosyal medya kategorisindeki aday olacağız” dedi.

Sanko Park Kart'la para-puan toplanacak

2012 yılının sonuna doğru hayata geçirdikleri Sanko Park Kart Projesi hakkında da bilgi veren Toydemir, bu kartın AVM'ye özel bir kredi kartı gibi kullanılacağını vurgulayarak, “Misafirlerimiz, alışveriş yaptıkça kartlarında para-puan biriktirebilecek, biriktirdiği puanları dilediği gibi harcayabilecek” dedi. Kasım ayında da bir başka kampanya başlattıklarını anlatan Toydemir,  kampanya çerçevesinde 20 Ocak 2013'e kadar AVM'den 75 lira ve katlarında alışveriş yapanlar arasından bir müşterilerinin, yapılacak çekilişle 2012 model bir “Jeep Compass” kazanacağını belirtti.  Toydemir, sadece Sanko Park Kart ile katılımın mümkün olduğu kampanyada, çekilişin 25 Ocak 2013 tarihinde halka açık olarak gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sanko Park AVM 2012 yılında marka karmasını genişletti!
  • 27.12.2012 13:25

Sanko Park AVM 2012 yılında marka karmasını genişletti!

Sanko Park Alışveriş Merkezi, 2012 yılı içinde bünyesine yeni markalar katarak m ...

Toyzz Shop’un Gaziantep’teki ilk mağazası SANKO PARK’ta açıldı!
  • 22.09.2012 15:23

Toyzz Shop’un Gaziantep’teki ilk mağazası SANKO PARK’ta açıldı!

Oyuncak dünyasının lider markası Toyzz Shop Gaziantep’deki ilk, yurt çapındaki 8 ...