maritbet girişmaritbet
Saykap Mühendislik 3G’den oluşan projelerini 2013 baharına yetiştirecek!

Saykap Mühendislik 3G’den oluşan projelerini 2013 baharına yetiştirecek!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olarak 2004 yılından bu yana sektöre hizmet sunan Saykap Group, sektöründe liderliği hedefliyor.

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olarak 2004 yılından bu yana sektöre hizmet sunan Saykap Group, sektöründe liderliği hedefliyor. Bu doğrultuda teknolojisini sürekli yenilediğini ve tasarım anlayışında yeni olanı göz önünde bulundurduklarını söyleyen Şevket Vural Saygın, "Biz her şeyden önce güven inşa ediyoruz. Sağlam temellere oturan ortaklığımızın yarattığı sinerji ile güzel İzmir'imizin çeşitli bölgelerinde inşa etiğimiz konut projelerinde, yüzlerce aileye, mutlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını açmanın gururunu yaşamaktayız. 20 yılı aşan sürede edindiğimiz ve sizlerin bize duyduğu güvenin karşılığını verebilmek için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yılmadan çalışıp kaliteyi müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olan Saykap Group, Güzelbahçe'de devam eden 3G projesi ile dikkat çekiyor. İnşaat sektörü ve inşaat sektörüyle ilgili tüm yan sektörlerde kuruldukları günden bu yana kaliteli hizmetin adresi olmayı ilke edindiklerini dile getiren firma ortaklarından İnşaat Yüksek Mühendisi Şevket Vural Saygın, "Güzelbahçe, inandığımız bir bölge. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
3G projesinin ilk etabı olan Güzide Hanım Konakları'nın satışına başladıklarını söyleyen Saygın, 6,5 dönüm üzerine konumlanan projenin 16 adet villadan oluştuğunu ve şimdiden yoğun rağbet gördüğünü belirtti. Güzide Hanım Konakları'nda site hayatı içerisinde bireysel yaşam alanları sunduklarının da altını çizen Saygın, "Güzide Hanım Konakları'nda her türlü konforu ve güvenlik unsurunu ev sahiplerine sunuyoruz. En iyi, en kaliteli malzemelerle inşa ettiğimiz villalarda doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyoruz" dedi.
3G projesinin ikinci etabı olan Green Park'ı yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayan Saygın şöyle devam etti: "Green Park projemiz 11 dönüm alan üzerinde 22 villadan oluşuyor. Şu anda yüzde 40 oranında tamamlanan projemizi yılsonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Green Park projemizde daha geniş bir alan üzerinde çalıştığımız için burada sosyal yaşam alanlarına da yer vereceğiz. Projemizin son etabı olan Golden Park ise şu anda projelendirme aşamasında. 8.5 dönüm arazi üzerine kurulacak Golden Park ise 26 konuttan oluşacak. Bu projemizi de 2013 baharında tamamlamış olmayı istiyoruz."
Saykap Group, satışta olan Güzide Hanım Konakları, yılsonuna hazır olması beklenen Green Park ve 2013 baharına yetişecek olan Golden Park'tan oluşan üç proje ile huzurlu bir ortamda yaşam alanları sunmayı hedefliyor.
Özgü Erçetingöz Gedik/Yeniasır

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları ne durumda? İşte detaylar...
  • 03.09.2014 16:25

Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları ne durumda? İşte detaylar...

Saykap'ın İzmir Güzelbahçe'de geliştirmeleri devam ediyor ...

Güzelbahçe Golden Park Evleri'nde 575 bin TL'ye villa
  • 25.01.2014 11:13

Güzelbahçe Golden Park Evleri'nde 575 bin TL'ye villa

Güzelbahçe Golden Park Evleri'nde villa fiyatları 575 bin TL'den başlıyor ...

Saykap Mühendislik 3G’den oluşan projelerini 2013 baharına yetiştirecek!
  • 25.04.2012 15:25

Saykap Mühendislik 3G’den oluşan projelerini 2013 baharına yetiştirecek!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olarak 2004 yılından bu yana sektö ...