maritbet girişmaritbet
Schüco, Anadolu üssü olarak Kayseri’yi seçti!

Schüco, Anadolu üssü olarak Kayseri’yi seçti!

Alüminyum, PVC ve güneş enerjisi alanında 1950 yılından bu yana faaliyet gösteren Alman Schüco, Türkiye'de İstanbul ve İzmir'den sonra 'Anadolu üssü' olarak nitelendirdiği Kayseri'ye de ofis açtı

 

Alüminyum, PVC ve güneş enerjisi alanında 1950 yılından bu yana faaliyet gösteren Alman Schüco, Türkiye'de İstanbul ve İzmir'den sonra 'Anadolu üssü' olarak nitelendirdiği Kayseri'ye de ofis açtı. 78 ülkede faaliyet gösteren Schüco'nun Türkiye bürosunun hedefi cirosal büyüklükte ilk 5'teki yerini ilk 3'e taşımak. Schüco, 1970 yılında ısı yalıtımlı sistemi ilk defa dünyaya tanıtmıştı.

Schüco Alüminyum Sistemler Satış Müdür Yardımcısı Serdar Saygılı, "Schüco Türkiye olarak 40 milyon euro ciroya sahibiz. 12 bin tedarikçi ile çalışıyoruz. Yurt dışında yaptığımız ithalatın 4 katı kadar ihracat yapıyoruz" şeklinde konuştu. "Şuanda İzmir, İstanbul, Kayseri'nin yanı sıra Azerbaycan ve Türkmenistan'da ofislerimiz var" diyen Saygılı, şöyle devam etti: "2013 yılında, Anadolu üssü olarak gördüğümüz Kayseri şubemizin devamını yurtiçi ve yurt dışında ofisler açarak sağlayacağız. Her ülke kendi sınırları içinde faaliyet gösterir iken, Türkiye bir bölge lideri olmayı başardı. Kıbrıs ve Azerbaycan'dan sonra Kuzey Irak, İran, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan ve Kırgızistan Schüco Türkiye'ye bağlandı. Ayrıca Gürcistan'da da ciddi başarılarımız var."

Mavi gezegen için yeşil teknoloji sunduklarını kaydeden Serdar Saygılı, "Yaptığımız her proje özenli ve farklı detaylara sahip. Görsel olarak bulunduğu yere uyumlu yapılar olduğu için büyük projelerin altına Schüco Türkiye imzasını attık" diye konuştu. Enerji tasarrufunun büyük önem taşıdığı günümüzde kendilerinin de  'enerjini koru, enerjini üret, enerjini yönet' sloganı ile çalıştıklarını vurgulayan Saygılı, yaptıkları projelerin bir kaçını örnek vererek şu bilgileri aktardı: "Belçika, Rusya, Ukrayna, Kazakistan,  Kosova ve diğer Balkan ülkeleri ile Kuzey Afrika ülkelerinde Schüco Türkiye olarak ciddi projelere imza attık. Bahsettiğim bölgelerde devam eden veya bitmek üzere olan projelerimizden bazıları; Moskova'da Plot 16, St Petersburg'da Pulkovo Havaalanı, Batum'da Black Sea Hilton, Kosova'da Priştine Havaalanı, İzmir'de Folkart, Ankara'da Next Level, İstanbu'da İstanbloom, Kayseri'de BYZ Avm, Kahramanmaraş'ta Kipaş Holding,  İstanbul'da Zorlu Center, Bakü'de Flame Towers, Astana'da Astana Üniversitesi" ifadesinde bulundu.

Teknik ekibimizle fark

Şuanda alüminyum cephe, doğrama, sürme, güneş kırıcılar, balkon ve villa kapıları, alüminyum kompozit gibi ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet sağladıklarını aktaran Saygılı, ürünlerini sürekli olarak yenilediklerini bununla birlikte ürünün işlevselliğini pekiştirerek her proje için farklı bir detay çalışması yaptıklarını söyledi.

Ekip çalışmasının önemine inandıklarını söyleyen Saygılı, "Biz bir sistem firması olduğumuz için bizim için her projemiz özel. Gelen mimari proje ele alınarak ihtiyaçlar belirlenir, çevre koşulları analiz edilerek kullanılacak Schüco sisteminin hangisi olması gerektiği konusunda öneride bulunulur. Burada çok önemli bir bilgi birikimine sahibiz. Schüco, sürekli geliştirilip iyileştirilen benzersiz sistem çözümleri, taahhütlerini yerine getiren başarılı uygulamacı partner ağı ve müşterilere sürekli destek olan deneyimli teknik ve satış ekibiyle rakiplerinden farklılaşmakta" açıklamasını yaptı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Next Level'ın üç örnek dairesi Mimar Brigitte Weber'in imzasını taşıyor
  • 30.03.2013 13:09

Next Level'ın üç örnek dairesi Mimar Brigitte Weber'in imzasını taşıyor

Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ın farklı konseptlerde hazırl ...

Schüco, Anadolu üssü olarak Kayseri’yi seçti!
  • 18.12.2012 08:17

Schüco, Anadolu üssü olarak Kayseri’yi seçti!

Alüminyum, PVC ve güneş enerjisi alanında 1950 yılından bu yana faaliyet göstere ...

Schüco ile enerjiden daha fazla tasarruf edin!
  • 07.06.2012 16:53

Schüco ile enerjiden daha fazla tasarruf edin!

Enerji tasarrufu sağlayan pencere ve kapı sistemleri sektöründe Dünya lideri Alm ...