maritbet girişmaritbet
Sistem Mutfak satış mağazası açacak!

Sistem Mutfak satış mağazası açacak!

Mutfak ekipmanları alanında faaliyet gösteren Sistem Mutfak, ürettiği mutfak ekipmanlarının doğrudan satışı için satış mağazası açmayı hedefliyor

Mutfak ekipmanları alanında faaliyet gösteren Sistem Mutfak, ürettiği mutfak ekipmanlarının doğrudan satışı için satış mağazası açmayı hedefliyor. 1993 yılından beri sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Sistem Mutfak Endüstriyel firması sahibi Aşkın Çılgın “2003 yılında Sistem Mutfak adı altında faaliyet göstermeye başladık. 2010 yılında sistem grup olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Sipariş üzerine üretim yapıyoruz. Bir Denizli firması olarak çözüme dayanıklı endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı yapıyoruz. Mutfak ölçülerini alıp, projelendirip imalata sunuyoruz. Satış mağazası açarak üretimini yaptığımız ekipmanları orada sergilemek istiyoruz” dedi.

Şuanda ağırlıklı olarak Denizli ve çevre illere hizmet verdiklerini kaydeden Çılgın “Talep olduğu sürece diğer iller ile çalışıyoruz. Ege ve Akdeniz başta olmak üzere Türkiye geneline hizmetlerimizi sunuyoruz. Yapmış olduğumuz işlerde kaliteye önem verdiğimiz için müşteri memnuniyeti olarak bizlere geri dönüyor” diye konuştu.

İlk kurulduğu yıllarda ‘Sistem Mutfak' isminden ayrı bir marka ile çalışmalarını yürüten firmalarının 2011 yılı itibariyle, kurumsal marka ihtiyacı ve büyüme hedefleri doğrultusunda ‘Sistem Mutfak' isminin tescili için çalışma başlattığını aktaran Çılgın, " Ayrıca farklı sektörlerdeki tecrübe ve birikimimizi de yine aynı marka altında toplamak istedik. Sistem Mutfak, Sistem Makine, Sistem Havalandırma, Sistem Soğutma, Sistem Mobilya ve pen olarak markalarımızın hepsini bir araya toplayarak ‘Sistem Grup'  adı altında kullanmaya başladık ” açıklamasını yaptı. Teknoloji ve nüfusun hızla artması ve yeni istihdam alanlarının oluşması ile endüstriyel mutfak ihtiyacının da son yıllarda iyice arttığını  belirten Çılgın, birçok sektörde olduğu gibi personel sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sistem Mutfak satış mağazası açacak!
  • 25.07.2013 11:33

Sistem Mutfak satış mağazası açacak!

Mutfak ekipmanları alanında faaliyet gösteren Sistem Mutfak, ürettiği mutfak eki ...