maritbet girişmaritbet
Standesse hava perdesi ile konfor keyfi!

Standesse hava perdesi ile konfor keyfi!

Yazın sıcak hava içeri girmesin, soğuk hava dışarı kaçmasın diyorsanız, Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası Akcor Havalandırma Sistemlerinin distrübütörlüğünde sunulan 2VV hava perdeleri tam ihtiyacınıza yönelik çözümler sunuyor

 

Yazın sıcak hava içeri girmesin, soğuk hava dışarı kaçmasın diyorsanız, Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası Akcor Havalandırma Sistemlerinin distrübütörlüğünde sunulan 2VV hava perdeleri tam ihtiyacınıza yönelik çözümler sunuyor. Otel, AVM ve her türlü büyük binalarda tercih edilen hava perdeleri, dışarıdaki toz, duman, kötü koku, nem hatta uçan zararlı haşerlerin içeri girmesini de engelliyor.
 
Hava perdesi Standesse; yazın sıcak havanın içeri girmesini, soğuk havanın dışarı kaçmasını önlerken; kışın da soğuk havanın içeri girmesini engelleyerek enerjiden maksimum tasarruf sağlıyor. Ayrıca dışarıdaki toz, duman, kötü koku, nem hatta uçan zararlı haşerlerin içeri girmesini engellediği için ortamdaki havanın temiz kalmasını sağlıyor.
 
Standess hava perdesi canlandırılan tasarımı dışında 2VV'nin yeni teknoloji ve innovasyonu ile geliştirildi. Standesse, en belirgin gelişmiş modül kontrol sistemi ile saglanan modüler regülasyon ve kablosuz radyo frekanslı kontrol seçeneği ile dikkat çekiyor. Kasası ve hava dagıtım ağzının özel tasarımı ile en yüksek hava debisi olan 6300 m3/saatte dahi en fazla 56.6 dB(A) ses seviyesinde çalısma sağlıyor.
 
Hem Şık Hem Sessiz
 
Akcor Havalandırma Sistemlerinin ülkemize tanıttığı yeni STANDESSE hava perdesi tüm performans yelpazelerinde, ısıtıcısız, elektrikli ıstıcılı veya sulu ısıtıcılı olarak 4 farklı boyutta sunulur. Uzunlukları ise; 1.0, 1.5, 2.0 ve şimdi 2.5 m olarak üretilmiştir. Hava perdesinin geliştirilmesi ve üretimi sırasında montajının ve bakımının da kolay yapılması göz önünde bulunduruldu.
 
Standart olarak beyaz renkte bulunan Standesse, 1, 1.5, 2 ve 2.5 metre uzunluktaki perdeler 5 metre yüksekliğe varan kapılar için de tek kapasite imkanı sunuyor. Özellikle AVM, süpermarket, banka, otel, restaurant, idari bina, mağaza ve imalathane alanlarında rahatlıkla kullanılabilen Standesse, mükemmel perdeleme etkisi ve sessiz çalışma ve kablosuz kumanda özelliği ile tercih sebebi oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında
  • 22.07.2024 11:21

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında

Türkiye’nin 110 bin megavata ulaşan elektrik kurulu gücünün yaklaşık 13 bin mega ...

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı
  • 17.07.2024 11:06

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı

Türkiye genelinde ipotekli konut satışları haziranda geçen yılın aynı ayına göre ...

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı
  • 09.07.2024 15:58

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı

Dünya Nüfus Günü'nde toplam dünya nüfusu 8.04 milyar olarak açıklanırken Türkiye ...

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı
  • 09.07.2024 09:05

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı

Türkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzaya fırlatılması, ...

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi
  • 04.07.2024 09:59

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu'nda iki ülke arasında inşaat alanında yapı ...

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"
  • 03.07.2024 16:22

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Dış hatlarda 50 ülkede 60 nokt ...