maritbet girişmaritbet
Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki şube sayısını 45’e çıkardı!

Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki şube sayısını 45’e çıkardı!

Mağaza sayısını her geçen gün arttıran Tuğba Kuruyemiş, İzmir’den sonra Manisa, Aydın, Balıkesir, Eskişehir, Denizli, Uşak, Muğla ve İstanbul il ve ilçelerinde mağazalar açarak, toplamda ulaştığı 45 mağaza sayısıyla büyümeye devam ediyor

 

Mağaza sayısını her geçen gün arttıran Tuğba Kuruyemiş, İzmir'den sonra Manisa, Aydın, Balıkesir, Eskişehir, Denizli, Uşak, Muğla ve İstanbul il ve ilçelerinde mağazalar açarak, toplamda ulaştığı 45 mağaza sayısıyla büyümeye devam ediyor.

Mağaza sayısını her geçen gün arttıran Tuğba Kuruyemiş, İzmir'den sonra Manisa, Aydın, Balıkesir, Eskişehir, Denizli, Uşak, Muğla ve İstanbul il ve ilçelerinde mağazalar açarak, toplamda ulaştığı 45 mağaza sayısıyla büyümeye devam ediyor.

Kuruyemiş mağazalarında hizmette kalite ve çeşitlilik sağlaması nedeniyle tercih edilen bir marka olduklarını belirten Tuğba Kuruyemiş Genel Müdürü Ahmet Tonkul, “Müşterilerimizin ürünlerimizi, kaliteli hizmetimizi beğenip, bizleri takdir etmeleri yeni mağazalar açmamızı sağladı. Dolayısıyla İzmir'den sonra Manisa, Aydın, Balıkesir Eskişehir, Denizli, Uşak, Muğla ve İstanbul il ve ilçelerinde mağazalar açarak toplam 45 mağazaya ulaştık. 2012 yılında gerçekleşen yaklaşık 7 bin tonluk üretimimizi, 2013 yılında 10 bin tona çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Kuruyemiş sektörünü şeffaf hale getirdiklerini dile getiren Tonkul, “Eskiden kuruyemişçi denince akla loş ışıklı, kötü dizayn edilmiş, alkol ve sigara ağırlıklı satışın yapıldığı kuytu köşeler gelirdi. Fakat sektöre girmemizle şehrin güzel yerlerine, bol ışıklı, insanın kendini rahat hissedebileceği güvenli ortamlar oluşturduk. Mağazalarımızın güzel ve şık dizaynıyla da birçok ilde örnek alınan bir kuruyemiş firması haline geldik” görüşünü kaydetti.

“Eğitim çalışmaları sürüyor”

Firmalarının sunduğu hizmet kalitesini artırmak için tüm personele düzenli olarak eğitim verdiğine de vurgu yapan Tonkul, “Eğitimlerimiz fabrikamızda seminerlerle üretim aşamalarının öğretilmesinden başlayarak, tezgahtarlık eğitimi, kişisel gelişim ve mağazalarda müşteri hizmetlerinin öğretilmesine kadar devam ediyor. Hizmet sektöründe olmamız nedeniyle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmamız gerekiyor. Bunun için müşterilerimizin mağazamıza ayak basmasından mağazamızdan mutlu ve memnun ayrılmasına kadar personelimize gerekli tüm müşteri hizmetleri eğitimini veriyoruz” aktarımını yaptı.

Eğitim çalışmalarına ilave fabrikalarında her hafta toplantı yaptıklarını anlatan Tonkul, “Sürekli İyileştirme ve Sonsuz Geliştirme Ekibi (SİSGE) adını verdiğimiz birim ile toplantılar yaparak, fabrikamız ve mağazalarımızdaki personelin gelişimine katkı sağlayacak kararlar alıyoruz” diye konuştu.

“İkramda sınır yok”

İlk mağazalarını açtıklarından beri misafirlerine gelenek haline gelmiş lokum ikramlarının devam ettiğini söyleyen Tonkul, “İlave olarak mağazalarımıza kahve içme bölümü oluşturarak, müşterilerimize ücretsiz Türk kahvesi ikram ediyoruz. Günde 12 bin müşterimize Türk kahvesi ikram ediyoruz. Büyük mağazalarımızda da  çocuklar için oyun alanları yaptık, aileleri alışveriş yaparken ve kahvelerini içerken çocuklarıda oyun parklarımızda vakitlerini geçiriyor. Bunlar gibi bir kuruyemişçiden beklenmeyen hizmetler akılda kalıcı ve farklılık yaratıcı. Diğer bir farklılığımız ise kuruyemişlerimizin tümünü  sıcak- taze olarak satışa sunmamız. Isıtılmış bir ürün daha sonra tekrar ısıtılmaz, dolayısıyla tazeliğini ve nefasetini kaybetmez” dedi.

Firmalarının yeni ürünler imal etme noktasında da hassas olduğu değerlendirmesini yapan Tonkul, “Müşterilerimize yeni çesitler sunmak, bizim gelişen yüzümüzü yansıtır. Manisa'da satışa sunduğumuz çikolata kaplamalı mesir lokumu ve drajesi büyük ilgi gördü. Bütün mağazalarımızda da çikolata kaplamalı cevizli incir ve incir döneri gibi farklı ürünleri sektöre kazandık”şeklinde konuştu.

"Personel sayımızı artıracağız”

 

Firmalarının 32 yıl önce, sekiz kişilik bir ekiple, Aydın'da tek mağaza ile hizmete başladığını  ifade eden Tonkul, “Şu an için mevcut 485 olan personel sayımızı, yeni üretime açılacak ek binamızla birlikte 600'e çıkarmayı hedefliyoruz. İlk yıllarda ürün yelpazemiz sadece kuruyemiş çeşitlerinden oluşmaktaydı. Tek servis aracıyla her gün mağazamıza ürün tedarikini sağlıyorduk. Şu an ise yine ürün tazeliğinden taviz vermeden, günlük sevkıyatlarımız devam ediyor. Ürün yelpazemize kuruyemiş çeşitlerinin yanında, lokum ve şekerleme çeşitlerini de ilave ederek, yaklaşık 520 çeşit ürünü kendimiz üretip mağazalarımızda müşterilerimize sunuyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Bütün mağazaların idaresi ve işletmesinin kendilerine ait olduğunu söyleyen Tonkul, bayilik veya franchising vermediklerinin altını çizdi. Tonkul, “Üretmiş olduğumuz tüm ürünlerimizi sadece kendi mağazalarımızda satışa sunuyoruz, toptan satış yapmıyoruz. Her gün yurtiçi ve yurtdışından franchising talepleri ve toptan ürün talepleri geliyor. Ürün kalitesi ve müşteri hizmetini en üst düzeyde tutmak ve devamlılık arz etmesi için franchising sistemini ve toptan satışı düşünmüyoruz” görüşünü kaydetti.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki şube sayısını 45’e çıkardı!
  • 20.12.2012 11:22

Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki şube sayısını 45’e çıkardı!

Mağaza sayısını her geçen gün arttıran Tuğba Kuruyemiş, İzmir’den sonra Manisa, ...