maritbet girişmaritbet
Ümit Çelik Kayapa OSB’de yeni fabrika kuruyor!

Ümit Çelik Kayapa OSB’de yeni fabrika kuruyor!

Raf sistemleri alanında faaliyet gösteren Ümit Çelik, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde inşasına başladığı yeni fabrikasını bu yıl içinde devreye alacak

Raf sistemleri alanında faaliyet gösteren Ümit Çelik, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde inşasına başladığı yeni fabrikasını bu yıl içinde devreye alacak. Firma bu sayede kapasitesini 20 kat artıracak. Firma, 2014 yılı itibariyle de tam kapasite çalışmayı ve 2012 yılına oranla satış rakamlarında üç kat büyümeyi hedefliyor. Fabrika inşası için şu ana kadar 2 milyon dolarlık kaynak aktaran Ümit Çelik, ayrıca 2.5 milyon TL'lik yatırım bedeliyle makine siparişi de verdi.

Faaliyetlerine 1990 yılında başlayan Ümit Çelik, bin 300 metrekare kapalı alan ve 25 çalışan ile market ve mağazalar başta olmak üzere her türlü perakende ve toptan satış noktasına ve depoya uygun raf imal ediyor. Marmara Bölgesi ağırlıklı hizmet veren firmanın, Eskişehir ve Bulgaristan'da da şubesi bulunuyor. Ümit Çelik, Bursa'da iki ayrı mağazada ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Firmanın Bursa'da hizmet verdiği markalar arasında İpeker Tekstil, Doğuş Oto, BPlas, SKT, Almira Otel, CP Piliç, Çilek Mobilya ve Bosch'da yer alıyor.

Aylık üretim kapasitelerinin 2 bin ünite olduğunu ve yüzde 70 kapasiteyle çalıştıklarını söyleyen Ümit Çelik Pazarlama Müdürü Lütfi Güner, yüzde 40 depo rafı, yüzde 40 ise market raflarına yönelik üretim yaptıklarını belirtti. Raf sistemleri sektörünün hızla büyüdüğünü ve mevcut fabrikalarının ihtiyaca tam olarak yanıt vermediğini dile getiren Güner, “Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni fabrika yatırımı kararı aldık. Geçtiğimiz yıl inşası başlanan binamıza bu yıl içinde taşınmayı hedefliyoruz. İki farklı alanda toplam 10 bin metrekare olarak projelendirilen fabrikamız için 2.5 milyon TL'lik makine siparişi verdik. Bina içinde de şu ana kadar 2 milyon dolarlık yatırımımız oldu” dedi. Güner, yeni fabrikalarının devreye girmesiyle birlikte kapasitelerinin 20 kat artacağını ve gelen talep doğrultusunda üretime devam edeceklerini kaydetti. Güner, 2014 yılı itibarıyla kapasitenin tamamını kullanmayı ve 2012 yılına oranla satış rakamlarında üç kat büyüme hedeflediklerini vurguladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ümit Çelik Kayapa OSB’de yeni fabrika kuruyor!
  • 08.05.2013 12:24

Ümit Çelik Kayapa OSB’de yeni fabrika kuruyor!

Raf sistemleri alanında faaliyet gösteren Ümit Çelik, Kayapa Organize Sanayi Böl ...