maritbet girişmaritbet
Umpaş Seramik yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü!

Umpaş Seramik yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü!

Türkiye’nin önde gelen seramik üreticilerinden Umpaş Seramik, yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü

Türkiye'nin önde gelen seramik üreticilerinden Umpaş Seramik, yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü. Seronava, bayilik sisteminden bayi konseptine, geleneği, geleceğe taşıyan modern tasarım anlayışına ve farklı ürün gruplarına kadar tepeden tırnağa yeni bir anlayışla zirveyi hedefliyor. Seramik sektöründe 15 yıldır faaliyetlerinin sürdüğünü anlatan Umpaş Seramik Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan, “Uluslararası ve yerel pazarda yaşanan yoğun rekabetin gereği olarak tepeden tırnağa yenilendik. Yenilenme sürecinde yeni bayilik sistemi ile bayi konseptini de yeniden yapılandırdık. Değişim sürecinde tecrübeli isimlerle kadromuzu güçlendirdik. 2000 yılında yatırımlarımızı tamamlayarak üretime başladık. Üretim kapasitemiz ilk yıllarda yıllık 2 milyon metrekareydi. Yeni yatırımlarla birlikte bu oranımızı yıllık 11 milyon metrekareye çıkardık” dedi.

Uşak'ta 50 bin metrekaresi kapalı, toplam da 530 bin metrekarelik bir alanda yer ve duvar karoları ürettiklerinin bilgisini veren Tugaykan, 6 milyon metrekare  yer ve 5 milyon metrekare duvar olmak üzere toplam 11 milyon metrekarelik  üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Yer seramiğinde tek pişirim, duvar seramiğinde ise hızlı çift pişirim teknolojisini kullandıklarına dikkat çeken Tugaykan, “Yer ve duvar karolarında TS EN 14411 standardına uygun üretim gerçekleştiriyoruz. Üretimimizin en az yüzde 50'sini ihraç ediyoruz. Seramik ürünlerinin Avrupa ülkelerinde serbest dolaşımını sağlayan CE işaretleme deklarasyonuna sahibiz. Üretimimizde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, çevreye duyarlılığının gereği olarak ISO  14001 Çevre Yönetim Sistemi'ni uygulamaktayız” diye konuştu.

Teknoloji ve kaliteyi yüksek tasarım anlayışıyla bir araya getirdiklerinin altını çizen Tugaykan, “Sektörde önemli bir atılım gerçekleştirmek üzere yürüttüğümüz çalışmaların ve vizyon değişiminin ardından yakın bir zamanda Seronava adını aldık.  Mevcut pazar paylarımızı birkaç yıl içinde iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Yenilikçi ve modern tasarımda iddialıyız. Ayrıca Uşak'ın kültürel ve sanatsal değerlerini sahiplendik. Bu değerleri dünyaya açarak, sektöre yeni bir boyut getireceğiz” şeklinde görüş bildirdi.

Seranova Unicera Fuar'nda sahneye çıkıyor

Seranova'nın seramik sektörüne damgasını vuracağını ve tüketicilerin beğenisini kazanacağına inandıklarını belirten Tugaykan, “Seranova, bugün başlayacak olan ve 3 Mart'a kadar sürecek UNİCERA 25'inci Uluslararası Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı'nda yeni ürün gruplarıyla da boy gösterecek. Fuarda, Türkiye ve dünyanın seramik sektörü profesyonelleri ile ziyaretçiler yeni ve yenilikçi ürünleriyle buluşacak. UNİCERA Fuarı'nda sektör profesyonelleri başta olmak üzere Seranova standımıza değerli müşterilerimizi davet ediyoruz. Yeni bir seramik markasına sahibiz. Dünya çapında ilgi gören Türk seramik ürünlerinin Seranova ile yeni bir ivme kazanacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Umpaş Seramik yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü!
  • 07.03.2013 15:43

Umpaş Seramik yeni yüzü Seranova ile hedef büyüttü!

Türkiye’nin önde gelen seramik üreticilerinden Umpaş Seramik, yeni yüzü Seranova ...