maritbet girişmaritbet
VİKO, 100 kişilik Ukrayna Bayi Grubu’nu Türkiye’de ağırladı!

VİKO, 100 kişilik Ukrayna Bayi Grubu’nu Türkiye’de ağırladı!

VİKO, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 100 kişilik Ukrayna Bayi Grubu’nu Türkiye’deki Endüstriyel Tesislerinde ağırladı

Elektrik anahtar ve priz sektörünün yenilikçi ve lider kuruluşu VİKO, ihracat gerçekleştirdiği ülkelerdeki Pazar liderlikleri ile global ticari oyuncular haline gelen Türk markalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve Türkiye'de olduğu gibi yurtdışında başarıdan başarıya koşuyor. GFK araştırma raporlarına göre  Ukrayna'da pazar lideri olması yanında en sevilen, en bilinen ve en güvenilir marka olan VİKO, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 100 kişilik  Ukrayna Bayi grubunu Türkiye'deki Endüstriyel Tesislerinde ağırladı.  

“Ukrayna,  VİKO Ürünleri Kullanıyor"

İnovatif ve enerji verimliliğini destekleyen ürünleri, nitelikli AR-GE Merkezi, örnek İK uygulamaları  ve geleceğe değer katan Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri ile fark yaratan  VİKO, 2023 Yılına kadar kendi sektöründe  dünyadaki ilk on markadan biri olma  vizyonuna doğru ilerliyor. Türkiye'de yüzde 50 pazar payı ile lider olan ve 72 ülkeye ihracatı bulunan  VİKO,  GFK araştırma sonuçlarına göre  Ukrayna'da yüzde 35 Pazar liderliğinin yanı sıra sektörünün en bilinen ve en güvenilen markası konumunda ve Ukrayna'nın üçte biri VİKO ürünleri ile aydınlığı parmak uçlarına taşıyor. 

“VİKO En Sevilen Marka Olması Çok Doğal"

VİKO, sektöründe yön verici olduğu Ukrayna'daki Bayi ve çalışanlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik bir ekibi Türkiye'deki Endüstriyel Tesisleri'nde ağırladı.

Bayiler için düzenlenen kokteyl ve tesis turu ardından gerçekleştirilen toplantıda VİKO Genel Müdürü Nusret Apaydın, Satış Direktörü Selçuk Ersoy ve Ukrayna Ülke Müdürü Ahmet Kadıoğlu ile diğer yöneticiler yer aldı. Nusret APAYDIN “ Bu Ziyaret VİKO'nun Türkiye'nin uluslararası alanda da liderliğe ulaşabilmiş ender markaları arasında olduğunun da göstergesidir ve bunu çok önemsiyoruz. Ülkemizi dünya pazarlarında gururla temsil etmek, müşterilerimize vizyonumuzun gerektirdiği şekilde sürdürülebilir teknoloji ve  ürünlerle çözümler sunabilmek için inovasyonu bir kurum kültürü olarak markamızın DNA'sına yerleştirdik, sürdürülebilir başarı ve  geleceğe değer katmak üzere emin adımlarla ilerliyoruz “ dedi. Birçoğu VİKO Tesislerini ilk kez ziyaret eden ve gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Ukraynalı Bayiler, VİKO tesislerinin modernliği ve büyüklüğü karşısında çok etkilendiklerini, böyle bir markanın Ukrayna'da en sevilen marka olmasının çok doğal olduğunu ifade ettiler. VİKO Ukrayna Pazar liderliğinin yanı sıra Rusya'da ilk 3 içerisinde, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Kosova gibi ülkelerde de yine pazar lideri konumunda yer alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında
  • 22.07.2024 11:21

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında

Türkiye’nin 110 bin megavata ulaşan elektrik kurulu gücünün yaklaşık 13 bin mega ...

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı
  • 17.07.2024 11:06

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı

Türkiye genelinde ipotekli konut satışları haziranda geçen yılın aynı ayına göre ...

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı
  • 09.07.2024 15:58

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı

Dünya Nüfus Günü'nde toplam dünya nüfusu 8.04 milyar olarak açıklanırken Türkiye ...

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı
  • 09.07.2024 09:05

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı

Türkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzaya fırlatılması, ...

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi
  • 04.07.2024 09:59

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi

Türkiye-Suudi Arabistan İnşaat Forumu'nda iki ülke arasında inşaat alanında yapı ...

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"
  • 03.07.2024 16:22

Bakan Uraloğlu: "Uçuş ağımız 131 ülkede 346 noktaya ulaştı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Dış hatlarda 50 ülkede 60 nokt ...