maritbet girişmaritbet
Yalçın Elektrik, 2 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşınıyor!

Yalçın Elektrik, 2 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşınıyor!

Yalçın Elektrik, bu ay içinde 2 milyon TL yatırım bedeline ve bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni yerine geçmeye hazırlanıyor

 

Yalçın Elektrik, bu ay içinde 2 milyon TL yatırım bedeline ve bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni yerine geçmeye hazırlanıyor.

Bursa'da elektrik taahhüt alanında yaşanan boşluğu doldurmaya odaklanan Yalçın Elektrik, bu ay içinde 2 milyon TL yatırım bedeline ve bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni yerine geçmeye hazırlanıyor. Yalçın Elektrik, yeni binasına geçmesiyle birlikte 2008 yılından bu yana faaliyet gösterdiği pano imalat oranını da ikiye katlamayı hedefliyor. 2011 yılında 9 milyon TL'lik ciroya imza atan firmanın 2012 yılı ciro hedefiyse 10 milyon TL'nin üzerine çıkmak.

Firmalarının 1994 yılında Bursa ve Türkiye'deki sanayi kuruluşlarına taahhüt, tesisat, proje ve mühendislik hizmeti sunmak amacıyla kurulduğunu ifade eden Yalçın Elektrik İnş. Müh. San. Tic. Limited Şirketi sahibi Ceyhun Yalçın, "Başarılı çalışmalara imza atan firmamız, yoğun talep üzerine hizmet ağını daha da genişletmek adına 2008 yılında Yalçın Kablo Pano Elektrik'i bünyesine kattı ve 2011'de pano imalatına da başladı. Bugün 4 bin kVA'ya kadar tüm pano çeşitlerinin üretimini yapıyor ve iç montaj uygulamasını  gerçekleştiriyoruz" dedi.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 500 metrekare kapalı alana sahip yerlerinde toplam 60 personel ile hizmet verdiklerini söyleyen Yalçın, "Şu an yüzde 50 kapasiteyle çalışıyoruz. Mevcut yerimizin yeterli olmaması nedeniyle bu yılın sonuna kadar yine Nilüfer'e bağlı Üçevler Mahallesi'nde 2 milyon TL yatırım bedeline ve bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni binamıza taşınacağız" bilgisini verdi.

Öncelikli hedeflerinin Bursa'da elektrik taahhüt sektöründe yaşanan boşluğu kapatmak olduğuna dikkati çeken Ceyhun Yalçın, "Elektrik taahhütte 2008'e kadar otomotiv sektörüne yönelik çalıştık. Ekonomik krizin ardından ise kamu projelerine imza attık. Bu zaman diliminde TOKİ ile birlikte okul, hastane ve cezaevi gibi onlarca projede yer aldık. Tecrübelerimize dayanarak Bursa'da elektrik taahhütte yaşanan boşluğu doldurmak istiyoruz. Bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Yalçın, yeni binalarına geçmeleriyle birlikte pano üretim miktarlarını da iki katına çıkararak ayda 200 göz panoya yükselteceklerini vurguladı. Pano imalatında ilk ihracatlarını bu yıl içinde Türkmenistan'a yaptıklarının bilgisini de veren Yalçın, önümüzdeki dönemde dış pazarlara ağırlık vermek istediklerini anlattı. 2011'de 9 milyon TL'lik ciroya imza attıklarını dile getiren Ceyhun Yalçın, 2012 hedeflerininse 10 milyon TL cironun üzerine çıkmak olduğunu sözlerine ekledi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalçın Elektrik, 2 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşınıyor!
  • 18.12.2012 13:03

Yalçın Elektrik, 2 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşınıyor!

Yalçın Elektrik, bu ay içinde 2 milyon TL yatırım bedeline ve bin 200 metrekare ...