maritbet girişmaritbet
Yapıart İnşaat yurtdışı işlerine ağırlık verecek!

Yapıart İnşaat yurtdışı işlerine ağırlık verecek!

İnşaat sektöründe ağırlıklı olarak dış cephe yalıtımı, çatı ve çatı izolasyonu alanında faaliyet gösteren Yapıart İnşaat, yurtdışında da adından söz ettirmek istiyor

 

Kahraman Bulut ve Erkan Eryürek ortaklığında 2009 yılında kurulan firma, bölgede yaptığı konut, işyeri ve çatı cephe işlerinde adından söz ettiriyor. Marka değerlerini yükselterek yollarına devam ettiklerini söyleyen Yapıart sahiplerinden İnşaat Mühendisi Kahraman Bulut, “İnşaat kimliğiyle ağırlıklı olarak dış cephe yalıtımı, çatı ve çatı izolasyonu, taahhüt işleri ile birlikte kendi inşaatımız olan yapsat projeler üretiyoruz” diye konuştu. Bulut, “2012 yılı inşaat sektöründeki devam eden durgunluğa rağmen firmamız, yılı yüzde 30 büyüme ile tamamladı. Yap-sat inşaatımızı bu yıl içinde tamamladık, 34 konutta satışımız tamamlanmak üzere. Dış cephe yalıtımı konusunda ilimiz dışında ülke genelinde de şantiyelerimiz devam ediyor” dedi.

Yapıart İnşaat'ın bir uygulama firması olduğunu söyleyen Kahraman Bulut, şunları söyledi:

“Biz firmaca ağırlıklı olarak üretimi değil, uygulamayı seçtik. Çünkü şantiyecilikten yetişmeyiz. Sahada olmayı seviyoruz. Üretim olarak konut yapmayı seçtik. 2012 yılında beş blok 34 konutluk Derince Park Evleri projemizi tamamladık ve hak sahiplerine teslim ettik. Bu projemizde beş adet konutumuz kaldı.”

Uygulama konusunda son bir yıldır hızla yayılan mantolama işleri dışında, American Siding'in Doğu Marmara Bölge distribütörü olduklarını kaydeden Bulut, “American Siding dış cephe uygulamalarımızın dışında, uygulayıcı bayi ağı oluşturuyor ve malzeme satışı yapıyoruz. Uygulama projesi olarak da Sapanca mevkiinde yaptığımız American Siding dış cephe kaplamasıyla 112 villalık tatil köyü projesini referanslarımız arasına kattık” diye konuştu. Bulut, “Dış cephe konusunda profesyonel çalışıyoruz. Teknik personelimizin hazırladığı, yedi, sekiz renk seçeneğiyle zenginleştirilmiş üç boyutlu görsel tasarım sunumuyla müşterilerimiz işlerinin başlamadan bitmiş halini görebiliyor” dedi.

“Yurtdışı projesi olarak çözüm ortağımız Eryap AŞ, American Siding ile belirli planlamalarımız oluyor” diyen Bulut, “American Siding ile yurtiçinde Eskişehir, Düzce, Adapazarı ve Bilecik'te TOKİ ve özel sektöre 4 bin konutun dış cephelerinde güzel eserler bıraktık. Artık sırada ve hedeflerimiz içinde olan yurtdışı projelerimiz var” diye konuştu. Bulut, “Yaptığımız işler, çalışma disiplini ve ortaya çıkardığımız güzel eserler sayesinde olacak ki, büyük üretici firma ve markaların yurtdışı projelerinde çözüm ortağı olarak düşündükleri firma konumuna geldik. Sanıyorum önümüzdeki süreçte yurtdışına açılmak kaçınılmaz gözüküyor” şeklinde konuştu.

İşe, dış cephe, yalıtım ve inşaatla başlayıp, geçen süreçte talepler doğrultusunda iç dekorasyon ve taahhüt işlerine de başladıklarını bildiren Bulut, “Yani, kaba halden bir binayı veya daireyi, alçı sıva, kartonpiyer, şap, PVC doğrama, iç kapıları, çelik kapısı, laminant parkesi, seramik ve kalebodurları, vitrifiye, hatta doğalgaz ve su tesisatına kadar tüm hizmetleri veriyoruz” dedi. “Bu nedenle vitrinimizi görsel olarak da yenileme ihtiyacı hissettik” ifadesini kullanan Bulut, şöyle konuştu:

“Yapıart olarak mevcut yerimize çok yakın bir işyeri yatırımına gittik. Showroom'umuzu hazırlıyoruz. Birkaç ay içinde müşterilerin malzeme kesitleri ve numunelerini görüp, dokunabileceği ürünlerle yeni yerimizde hizmete devam edeceğiz. Piyasada yıllardır kalitesini ispatlamış markaları bünyemize katarak yola çıktık ve devam ediyoruz.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapıart İnşaat yurtdışı işlerine ağırlık verecek!
  • 11.03.2013 11:19

Yapıart İnşaat yurtdışı işlerine ağırlık verecek!

İnşaat sektöründe ağırlıklı olarak dış cephe yalıtımı, çatı ve çatı izolasyonu a ...