maritbet girişmaritbet
Yaşam alanları Boyut marka çelik kapılar ile renkleniyor

Yaşam alanları Boyut marka çelik kapılar ile renkleniyor

Yaşam alanlarımıza tarzımızı ve zevklerimizi yansıtan kapılar açmanın en güzel yolu, renkleri kullanmaktan geçiyor.

Çelik kapı sektöründe 20 yılı aşkın süredir yüksek kaliteye ve ilham veren tasarımlara imza atan Boyut Çelik Kapı, “Yeni Renkler Koleksiyonu” ile yaşam alanlarının girişini sıradanlıktan kurtarırken, dış kapı modellerinin sağlamlığıyla aynı zamanda güven veriyor.  

Boyut Çelik Kapı’nın “Yeni Renkler Koleksiyonu” yaşam alanınızın dışını, hayallerinize göre tasarlamanın kapılarını aralıyor. Geniş bir renk ve malzeme seçeneği sunan koleksiyon; modern, minimal, kendine özgü ve sağlam modelleriyle her yapıyı sıradanlıktan uzaklaştırıyor. 90 farklı üründen oluşan koleksiyonda her zevke ve dekorasyon stiline uygun tasarımlar yer alıyor. Boyut Çelik Kapı’nın Ar-Ge ekibi tarafından, bir buçuk yıllık bir tasarım süreci sonucunda doğadan ilham alınarak geliştirilen koleksiyon, yine doğadaki renklerin kusursuz ahengini sergiliyor. Beyaz, sarı, mavi, yeşil, siyah, antrasit gibi renklerle dış kapınızda sıra dışı görünümler oluşturabileceğiniz koleksiyondaki bazı tasarımlar, kapınıza bir ağacın doğallığını taşırken bazı tasarımlar ise yıllara meydan okuyan bir objenin korozyona uğramış çarpıcı renklerini barındırıyor. 

Boyut Çelik Kapı CEO’su Hayrettin Aksu “Boyut Çelik Kapı olarak, bünyemizde kendi tasarım ve Ar-Ge birimimizi bulunduruyoruz. Sektörümüzde öncü bir firma olarak, en çok patent ve tescile sahip firmaların başında geliyoruz. Hem ülkemizde hem de dünya genelinde gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, malzeme, makine ve ekipman gibi gerekli gördüğümüz tüm inovasyonları sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan 2024 yılına kadar, 5 faydalı model ve 200'den fazla tescilli ürün geliştiren Boyut Çelik Kapı olarak; yenilikçi, tasarım ve Ar-Ge odaklı, insana dokunan işlere imza atmayı ve sektörümüzde öncü bir kuruluş olmayı ilke edindik.” diyor.

“Yeni Renkler Koleksiyonu” yaşam alanlarına sadece estetiğin gücünü taşımakla kalmıyor, aynı zamanda sağlamlığı ve son teknoloji kilit sistemi ile de hep güvende hissetmenizi sağlıyor. Tasarımlarda, tek anahtar ile kapıyı 7 ayrı noktadan kilitleyebilen yarı merkezi kilit kullanılıyor. Ayrıca kapıları dört noktadan güçlendiren 4x4 güvenlik sistemi de yaşam alanlarındaki huzura boyut katıyor. Koleksiyondaki ürünler, tüm yapılara kolayca uygulanabiliyor. 

Boyut Çelik Kapı’nın “Yeni Renkler Koleksiyonu” modellerine www.boyutcompany.com web sitesinden ulaşabilir ya da dilediğiniz modeli şirketin Türkiye geneline yayılmış 80 farklı satış noktasından satın alabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz