maritbet girişmaritbet
Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, Hasan Doğan Tesisleri'ni gezdi

Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, Hasan Doğan Tesisleri'ni gezdi

TFF Başkanı Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Terim, Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde spor müdürleriyle bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde medya kuruluşlarının spor müdürleriyle bir araya geldi. Demirören ve Terim'in gazetecilerle gerçekleştirdiği toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ile Ergün Tekin de katıldı. Toplantıda yer alan isimler, inşaatında 311. günü geride bırakan ve yaz aylarında açılması planlanan tesisleri gezdi. Demirören, yöneticiler ve Terim, incelemenin ardından toplantıya katılanlarla birlikte yemek yedi. Yıldırım Demirören, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tesislerin yapımında emeği geçenherkese teşekkür etmek gerektiğini belirterek, "Avrupa'nın altıncı büyük spor ekonomisi olan Türkiye'nin böyle tesislere ihtiyacı vardı. Allah kısmet ederse temmuz ayında bitecek ve Türk sporuna kazandırılacak" dedi. Türk futbolundaki yeniliklerden birinin Fatih Terim'in tekrar A Milli Takım'ın başına geçmesi olduğunu vurgulayan Demirören, "Türk futbolunun yeniliklerinden biri de Fatih hocanın tekrar aramıza katılıp yeni milli takımımızı, Türk futbolunun önemli taşlarını oluşturmasıdır. Bu tesis ve hocamızla beraber Türk Milli Takımı'nın çok farklı yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Demirören, basın kuruluşlarının spor müdürleriyle yaptıkları toplantıda Türk futbolunda ve milli takımda yapmaya düşündükleri projeleri paylaştıklarını ifade ederek, "Onların da görüşlerini alarak 2023 hedefini koyduğumuz Türkiye'de, milli takımımızın yolunu çizmek için bir araya geldik" ifadesini kullandı.

Yıldırım Demirören, şike davasında Yargıtay'ın aldığı onama kararı tercümelerinin UEFA tarafından istenmesinin ardından federasyonun şike konusunda verdiği kararda bir değişiklik olup olmayacağı sorusunu, "Bu karar alındığından beri aynı şeyi söylüyoruz. Bu, kurullarımızın aldığı kararlardır. UEFA'dan bir yazı gelirse içeriğine göre federasyon yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" şeklinde yanıtladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise tesisi ilk gezenlerden biri olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Şenes Erzik'e ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Tesisi yapmak sayın başkanımız ve yönetim kuruluna nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli takım olarak böyle bir tesise gerçekten ihtiyacımız vardı. Dünyada neredeyse kendi spor merkezi olmayan yok gibiydi. Çok görkemli ve güzel oluyor. İşin teknik kısmında bize çok faydası olacak. Bütün birimlerimiz burada olacağı için idari kısımda da faydası olacak. Ayrıca ekonomik olarak da federasyonumuzun çok önemli bir tasarrufu olacak. Biz de burada Allah nasip ederse, gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacağız."

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat malzemesi sanayisinde dijital ürün pasaportu dönemi başlıyor
  • 17.12.2025 14:48

İnşaat malzemesi sanayisinde dijital ürün pasaportu dönemi başlıyor

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinde dijital dönüşümün önemli bir aşaması hayata ...

3B baskı için ekolojik yapı malzemesi geliştirildi
  • 10.12.2025 10:45

3B baskı için ekolojik yapı malzemesi geliştirildi

Geliştirilen yeni yapı malzemesi, 3 boyutlu yazıcı teknolojisiyle konut üretimin ...

Yapı sektöründe yeşil dönüşüm için 5 kritik adım çağrısı
  • 09.12.2025 13:18

Yapı sektöründe yeşil dönüşüm için 5 kritik adım çağrısı

ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın dest ...

Bakan Kurum, yerli ve yabancı gazetecilere asrın seferberliğini anlattı
  • 05.11.2025 10:09

Bakan Kurum, yerli ve yabancı gazetecilere asrın seferberliğini anlattı

Hatay'da yerli ve yabancı basın temsilcileriyle buluşan Çevre, Şehircilik ve İkl ...

Hatay yeniden ayağa kalkıyor
  • 15.10.2025 16:09

Hatay yeniden ayağa kalkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, asrın felaketinde ağı ...

Hollanda, konut pazarını uluslararası yatırımcılar için açıyor
  • 10.10.2025 16:48

Hollanda, konut pazarını uluslararası yatırımcılar için açıyor

Hollanda, Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen Expo Real Gayrimenkul Fuarı’na ü ...