maritbet girişmaritbet
Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu'nda mağaza açtı!

Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu'nda mağaza açtı!

Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu mağazasını hizmete açtı

 

Samsun Grup Marketçilik A.Ş. ( SAMMAR ) Cağaloğlu mağazasını 29.12.2012 tarihinde açtı. Açılışı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Karadeniz Perder Başkanı Osman Kalafat, Sammar Y.K.Başkanı Bayram Akyüz ve Sammar ortağı Veysel Çelik birlikte yaptılar.
 
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma; Atakum'daki işletme ve onların şube sayısı her geçen gün artarken, bu kez de SAMMAR Cağaloğlu şubesiyle hizmete girdi. Firmaların bu özel günlerine katılan ve açılış kurdelelerini kesen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “ Her işletmeyi sanki kendime işyeri açıyormuşum gibi mutlu olarak açıyorum. Atakum'un günden güne geliştiğini, herkes tarafından ilgi ve beğeni ile takip edildiğini, buna paralel olarak geleceğin Atakum'da olduğunu gören firmaların burada yer almak için adeta birbiri ile yarıştıklarını görmek çok hoşuma gidiyor. “ dedi. 
 
Açılışa Karadeniz Perder Başkanı ( Ordu Kalafatlar Y.K.Ü.) Osman Kalafat,Çorum Metropol Genel Müdür Celal Gönül,Ordu Çamlık Market Y.K.B.Abdülkadir Yüce,Royal Süt ürünleri Bölge Müdür Murat Üstündağ,Tedarikçi ve Üretici firmalar ile Atakum halkın çoksu katılım ile birlikte açıldı.
 
Sammar Cağaloğlu şubesi 450 metrekare alanda 3 kasa ve 15 çalışanı ile Atakum halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu'nda mağaza açtı!
  • 01.01.2013 10:14

Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu'nda mağaza açtı!

Samsun Grup Marketçilik Cağaloğlu mağazasını hizmete açtı ...