maritbet girişmaritbet
Ankara Macunköy’de 254 konut sahiplerine teslim edildi!

Ankara Macunköy’de 254 konut sahiplerine teslim edildi!

Ankara Macunköy'deki Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine TOKİ tarafından inşa edilen 254 dairenin anahtarı törenle teslim edildi

Ankara Macunköy'deki Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine TOKİ tarafından inşa edilen 254 dairenin anahtarı törenle teslim edildi.

Yenimahalle Macunköy'deki kentsel yenileme projesinin ilk etabı tamamlandı. Toplam 18 bloktan oluşan Macunköy'deki kentsel yenileme projesinin ikinci etabında da sona gelindi.

Proje kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 254 daire düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Törene, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Geçtiğimiz aylarda kuraları çekilerek yerleri belirlenen vatandaşlar, şimdi de yeni evlerine kavuşma sevincini yaşadı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kısa bir zaman sonra tamamlanacak olan ikinci etapta 275 konuttan 107 tanesi hak sahiplerine teslim edilecek. Arazi sahibi vatandaşların gelir durumuna ve arazilerinin büyüklüklerine göre projelendirilen 2+1 ve 3+1 dairelere toplamda 361 hak sahibi kavuşacak." dedi.

ÖNCELİK BARINMA HAKKI

Anahtar teslim töreni öncesinde konutları TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut ile birlikte inceleyen Yaşar, vatandaşlara yeni dairelerinin anahtarlarını bizzat teslim etti. Vatandaşların en temel haklarından birisinin barınma hakkı olduğunu vurgulayan Yaşar, sosyal belediyeciliğin ilk kuralının vatandaş hakkına saygıdan geçtiğini vurguladı.

Projenin başlatılmasından bu yana Yenimahalle Belediyesi'nden kira yardımı alarak herhangi bir mağduriyet yaşamayan vatandaşların, yeni evlerine kavuştukları tören, renkli görüntülere sahne oldu.

TOKİ Haber

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Macunköy’de 254 konut sahiplerine teslim edildi!
  • 08.04.2013 08:16

Ankara Macunköy’de 254 konut sahiplerine teslim edildi!

Ankara Macunköy'deki Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine TOKİ tarafında ...