maritbet girişmaritbet
Erdoğan Bayraktar: Tokat Erbaa toplu konuta kavuşacak!

Erdoğan Bayraktar: Tokat Erbaa toplu konuta kavuşacak!

Tokat’ta temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gündemdeki alkol tartışmalarına ve İstanbul’da tarihi yarım adanın siluetini bozan projenin yakım kararına ilişkin açıklamalarda bulundu

Tokat'ta temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gündemdeki alkol tartışmalarına ve İstanbul'da tarihi yarım adanın siluetini bozan projenin yakım kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkol konusunda 'Daha sağlıklı olmak için alkolden mümkün mertebe uzak duracağız' diyen Bakan Bayraktar, siluetini bozan proje için de 'İnşallah mahkeme kararı uygulanır' dedi.

İki gün boyunca Tokat'ta yaptığı incelemelerde Erbaa'nın toplu konuta kavuşacağını da açıklayan Bakan Bayraktar, Niksar'da ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını kaydetti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde Vefa Evleri'nde 204 konutun anahtar teslim törenine katılan Bakan Bayraktar, yaptığı konuşmada Türkiye'nin marka şehirler oluşturma doğrultusunda ciddi adımlar atmakta olduğunu kaydetti. Niksar'da bir mahallenin risk alan edilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu da söyleyen Bakan Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm noktasında Tokat'ı önemsediklerinin altını çizdi.

“Alkolden mümkün mertebe uzak duracağız”

Türkiye'nin dünyaya verdiği fotoğrafın parmak ısırtan örnek bir fotoğraf olduğunu da ifade eden Bayraktar, Türkiye'nin Amerika'dan Yenizelanda'ya kadar dünyanın gündeminde olduğunu kaydederek, 'Sağlıklı, sıhhatli olacağız. Sıhhatimize devam edeceğiz. Sigara içmeyeceğiz ya da daha az içeceğiz. Daha sağlıklı olmak için içkiden, alkolden mümkün mertebe uzak duracağız. Daha bilgili, cesur olacağız. Bunu bizim teşkilatlarımız yapacak' diye konuştu.

 “İnşallah mahkeme kararı uygulanır”

Bakan Bayraktar, İstanbul Zeytinburnu'nda inşa edilen ve tarihi yarımada siluetini bozan gökdelenlerle ilgili mahkemenin yıkım kararıyla ilgili sorulara, 'İnşallah mahkeme kararı uygulanır' dedi.

“Erbaa toplu konuta kavuşacak”

Niksar'dan Erbaa ilçesine geçerek parti binasını ziyaret eden Bakan Bayraktar, AK Parti ilçe teşkilatındaki konuşmasında, Tokat'ın en büyük ilçelerinden Erbaa'da toplu konut yapamadıkları için üzgün olduğunu söyleyerek, inşaat için Hazine arazisi bulamadıklarını, buldukları arazilerin de özel kişilerin olmasından dolayı fiyat konusunda anlaşamadıklarını anlattı. Bayraktar, "Biz Erbaa için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Tokat Milletvekili Zeyit Aslan ve diğer ilçe yönetimiyle birlikte sözümüz olan toplu konutları yerine getirme konusuna elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz" dedi. Bayraktar, toplu konut konusunda çok baskı aldıklarını ve verdikleri sözü yerine getireceklerini ifade etti.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!
  • 26.01.2017 13:05

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Kon ...

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!
  • 03.06.2013 11:07

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER ...

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!
  • 25.02.2013 14:29

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat sektöründe yer alan firmalar ...

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!
  • 11.02.2013 09:10

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, emlak sektörünü emlaktasondakika'y ...