maritbet girişmaritbet
Esnafa ucuz konut müjdesi

Esnafa ucuz konut müjdesi

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı 'esnafa ucuz konut projesi' Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in ziyaretinde kamuoyuna açıklandı

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı 'esnafa ucuz konut projesi' Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in ziyaretinde kamuoyuna açıklandı.

Aliköy Mevkiinde belirlenen 160 dekarlık Hazine arazisinin TOKÎ'ye tahsis ettirilerek esnaf ve sanatkarlar için ucuz konut yapılmasının öngörüldüğü proje için Ak Parti kanadından tam destek geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatdı da ziyarette esnaf teşekküllerinin Ak Parti'nin arkasında olduğu mesajı verdi.
 

ARSA SON DERECE YETERLİ

Esnaf Odaları Birliği, hazine arazileri üzerinde konut yapan TOKİ Başkanlığı'na başvurarak bu alan üzerinde esnaf ve sanatkarlar için proje gerçekleştirmesini istedi. TOKİ, uygun bulursa 160 dekarlık alan üzerinde esnaf ve sanatkarların satm alabileceği ucuz konut üretilecek.

Milletvekili Bilgiç de esnafı TOKİ aracılığıyla konut sahibi yapacaklarının sözünü vererek, "Esnaf ve sanatkarımızı da gerçekten ev sahibi yaparız diyorum. Arsa son derece büyük yeterli.

Son derece önemli ve bu yapılmayacak, gerçekleştirilemeyecek bir şey değil. Hatta bu mücadeleyi sadece ev sahibi etmek manasında değil, belki TOKİ'nin bugünkü maliyetleri ile de TOKl'yle de gereken kavgaları vererek esnaf ve sanatkarımıza en uygun şartlarda en ucuz şekilde, en kaliteli şekilde ev sahibi yapmamn da mutlaka yollarını arayacağız. TOKİ son derece güçlü bir kuruluş, yapmış olduğu Türkiye'deki hizmetler ortada" diye konuştu.


Kaynak: Muhsin TUFAN / Sabah

  • Etiketler:

Yorum Yaz