maritbet girişmaritbet
TOKi Beypazarı'nı da ihya etti

TOKi Beypazarı'nı da ihya etti

Beypazarı ilçesinde TOKİ tarafından yapımına başlayan konutlar hızla yükseliyor.

Beypazarı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlayan konutlar hızla yükselmeye başladı.

Beypazarı Belediyesi tarafından TOKİ konutları için tahsis edilen arazi üzerine kurulmaya devam eden konutların yapımına yaklaşık olarak 1, 5 ay önce başlandı.

Toplam 280 konut için Ayvaşık mahallesi Akyazı mevkisinde 22 dönümlük arazi üzerinde yapımına devam edilen konutlar, dış görünüm itibariyle Beypazarı evlerini andıracak.

Belediye Başkanı Cengiz Özalp, konut alanında incelemelerde bulunduğunu ve yetkililerden bilgi aldığını belirterek, "Konut yapımında uzun süre ihale aşamasında beklenmesinin ardından, ihaleyi alan firma kısa sürede çalışmalara başladı. Konutların yükselmeye başlaması halkı sevindirdiği gibi bizi de sevindiriyor" dedi.

Firmanın şantiye şefi Turhan Dönmez, konutların 13 bloğunun 2+1 ve brüt 92 metrekare, 3 bloğunun 3+1 brüt 128 metrekare olarak inşa edileceğini belirterek,

"Ayrıca 24 bloktan oluşan evler de Roman evi görünümde inşa edilecek. Çalışmalar hızla devam ediyor. Konutlar, 2012 yılı Kasım ayında tamamlanacak" dedi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz