maritbet girişmaritbet
TOKİ konuttan sonra basın işini de sevdi

TOKİ konuttan sonra basın işini de sevdi

TOKİ Haber Dergisi’nin 18. sayısı çıktı. Ağustos sayısının kapağında Simav’daki depremin ardından afetzedeler için yapılan afet konutları var.

TOKİ'nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri aktaran TOKİ Haber Dergisi'nin Ağustos sayısı yayınlandı. Birbirinden dikkat çekici konuların yer aldığı derginin kapağında; “Simavlı afetzedeler kış öncesi evlerine kavuşacak” başlıklı haber yer aldı. Haberde TOKİ'nin rekor sürede yapımını devam ettirdiği afet konutları, Simav'daki son durum ve depremzedeler ile gerçekleştirilen röportajlar yer alıyor.
TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile yapılan röportajın da okurlarla buluştuğu yeni sayıda, Karabel'in konut üretimi, depreme karşı dayanıklı yapılar, konut ihtiyaçları hakkındaki sorulara cevapları yer alıyor.
Dergide TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni binası da tanıtılıyor. Eskişehir yolunun nazar boncuğu diye bahsedilen binanın göz kamaştıran fotoğrafları ve binanın özellikleri sayfalarda yer buluyor.
Birbirinden özel dosyaların yer aldığı Ağustos sayısında eskiden çok lüks olan konutların bugün sıradan hale gelişinin öyküsü anlatılıyor. İnsanların başlarını sokacakları evler yerine daha nitelikli konut almaları, uzmanların ve sektörün önde gelenlerinin açıklamalarıyla gözler önüne seriliyor.
TOKİ Haber'in Ağustos sayısında ayrıca, TOKİ'nin tarihi evleriyle meşhur Beypazarı'ndaki çalışmaları, inşaat sektörünün gayrimenkuldeki uzmanlaşması, üretim hacmiyle Avrupa lideri olan hazır beton sektörü ile Sultanahmet Camii dosyası yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz