maritbet girişmaritbet
Yeni evlilere ucuz konut

Yeni evlilere ucuz konut

TOKİ, yeni evli veya evlenecek yoksul çiftler için, Yuva Teşvik Konutu Programı başlatıyoruz. Bu program ile, müracaat eden yeni evli yoksul çiftler, kendi aralarında çekecekleri kurayla 25 yıla varan vadelerle ucuz konut sahibi olacaklar

Başbakan Erdoğan, seçim beyannamesinde yeni evli çiftlere de müjde verdi.
Beyannamede "Marka şehirleri" anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın sağlıklı içme suyuna erişmelerine imkan veren ve çevre açısından önem arz eden atık su problemini kökten çözmek amacıyla Su, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Altyapı Projesi'ni (SUKAP) başlatıyoruz. Bu kapsamda özellikle ihtiyaç duyan küçük yerleşim yerlerine finansman desteği sağlanacaktır; ilçe, belde gibi... Diğer belediyelere ise ucuz ve uzun vadeli kredi sağlanacaktır. 2010 yılında 2.1 milyar TL olan yerel yönetimlere tahsis edilen kredi tutarının, 2023 yılında yıllık 15 milyar TL'ye ulaşması hedeflenmektedir.


Yerel yönetimlere AB standartı Nüfusu 100 binin üstündeki bütün kentlerde Ulaşım Ana Planları tamamlanacaktır.
TOKİ eliyle inşa edilen konut sayısı 1 milyona ulaşacaktır.
 

TOKİ, yeni evli veya evlenecek yoksul çiftler için, Yuva Teşvik Konutu Programı başlatıyoruz. Bu program ile, müracaat eden yeni evli yoksul çiftler, kendi aralarında çekecekleri kurayla 25 yıla varan vadelerle ucuz konut sahibi olacaklar. Tabii ustalık döneminin mesuliyeti biraz fazla, onun gereklerini yapıyoruz. Yerel yönetimler AB standartlarına ulaşacak; yerel yönetimler idari yönden yeniden yapılandırılacaktır."

  • Etiketler:

Yorum Yaz