maritbet girişmaritbet
55 milyon euroluk Mivara kongre turizmine odaklandı

55 milyon euroluk Mivara kongre turizmine odaklandı

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ’nin ilk turizm yatırımı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan’da Ramazan Bayramı’yla birlikte faaliyete başlıyor.

Yatırım bedeli toplam 55 milyon euro olan otelde 92 oda bulunurken, otelle birlikte inşa edilen 16 villa, 1 milyon 960 bin euro ile 2 milyon 225 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Villaların aidatı ise aylık 500 euro. Otelin, kongre ve toplantılara ev sahipliği yapması hedeflenirken, 365 gün açık kalması planlanıyor. Mivara'da 3 ayrı toplantı salonu bulunuyor. En büyük toplantı salonunda 250 kişiye kadar davetli ağırlamak mümkün. Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ'nin ortaklığında kurulan İç- Me Turizm, otel ve villaların yanı sıra bir de koyun karşı yakasında 8 bin 140 metrekarelik alanda 26 daireden oluşan rezidans projesini sürdürüyor. Mayıs 2015 yılında teslim edilecek Mivara Residence'dan tekne ile otele geçme imkanı sunulacak.

2 yeni proje sırada

Mivara'nın turizmdeki ilk yatırımları olduğunu anlatan Harput Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Etkeser, “İşletmeyi bir gruba verseydik sektörü tanımayacaktık. Şimdi Çeşme- Alaçatıda ve Uludağ'da birer projemiz var” dedi. Villara Dubai'den bile talep geldiğini belirten Etkeser, kongre turizmi açısından eylül, şubat aylarında ve Eylül 2014- Haziran 2015 dönemi planlanan 3 organizasyon için görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Mivara Otel 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. Toplam 92 oda ve bağımsız 2 villa otelden oluşan tesiste; açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, özel iskele ve beach bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

55 milyon euroluk Mivara kongre turizmine odaklandı
  • 23.07.2014 12:40

55 milyon euroluk Mivara kongre turizmine odaklandı

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ’nin ilk turizm yatırımı Mivara Luxury Resort, ...