maritbet girişmaritbet
ESER OTELLER GRUBU

ESER OTELLER GRUBU

İstanbul’da 1997 yılından bu yana Business, Resort, SPA ve Turistik oteller alanında başarılı adımlar atan; bünyesinde iki beş yıldızlı, bir dört yıldızlı ve bir de butik otel bulunduran Eser Oteller Grubu, sektördeki güvenirliğini ve tecrübesini inşaat sektöründe de devam ettirme kararı aldı. İlk proje Büyükçekmece Gürpınar’da 10 dönüm arazi üzerinde 220 konuttan ve bir de AVM’den oluşacak!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana Business, Resort, SPA ve Turistik oteller alanında başarılı adımlar atan; bünyesinde iki beş yıldızlı, bir dört yıldızlı ve bir de butik otel bulunduran Eser Oteller Grubu, sektördeki güvenirliğini ve tecrübesini  inşaat sektöründe de devam ettirme kararı aldı. İlk proje Büyükçekmece Gürpınar'da 10 dönüm arazi üzerinde 220 konuttan ve bir de AVM'den oluşacak!

 1997 yılından bu yana Business, Resort, SPA ve Turistik oteller alanında hizmet veren Eser Oteller Grubu, 2012'de sahip oldukları 4 otel sayısını İlk beş yılda 7'ye çıkarmayı hedeflerken bir yandan da inşaat sektörüne göz kırpıyor! Grubun ilk inşaat projesi Büyükçekmece Gürpınar'da 10 dönüm arazi üzerinde 220 konuttan ve bir de AVM'den oluşacak!

Eser Oteller Grubu Yönetim Kurulu başkanı Bülent Alıcı inşaat sektörüne girme nedenlerini ise şöyle özetledi: “Eser Oteller Grup olarak biz aslında dolaylı da olsa inşaat sektörünün içindeydik. Çünkü şu an mevcut olan hotellerimiz Büyükçekmece'de  Eser Premium Hotel&SPA , Silivri'de  Eser Diamond Hotel&Convention,  Fatih'te The City İstanbul ve Yenikapı'daki  The City Port'un hiç biri sıfırdan kurulmuş projeler değildi. Biz aldığımız yapıları kendi bakış açımızla yeniden yorumlayıp, restorasyon çalışmalarıyla hak ettikleri kimliklere kavuşturduk. Madem bu konuda bu kadar başarılıyız, o zaman bizim bakış açımızla inşa edilmiş, kullanıcısına otel konforunu aratmayacak yapılar inşa edelim dedik ve çıktık yola.”

İnşaat sektöründe yapılan yatırımların geri dönüşümlerinin daha hızlı olduğunun altını çizen Alıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “100 milyon dolar yatırımla kısa bir süre sonra başlayacağımız proje Büyükçekmece Gürpınar'da 10 dönümlük arazi üzerinde yükselecek. 220 konut ve bir AVM olarak düşündüğümüz akıllı binada 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunacak. Projeyi 24 ay sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Aslında ana amacımız Eser Grubun otelcilik alanındaki başarılı ve güvenilir adımlarını ve bilgi birikimimizi yaptığımız inşaat projelerine de yansıtabilmek.”

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ESER OTELLER GRUBU
  • 31.01.2012 14:02

ESER OTELLER GRUBU

İstanbul’da 1997 yılından bu yana Business, Resort, SPA ve Turistik oteller alan ...