maritbet girişmaritbet
Grand Urfa Hotel 120 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor!

Grand Urfa Hotel 120 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor!

Grand Urfa Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Gerger, “Yüksek kalite standartlarında modern mimari ile dizayn edilmiş otelimiz, profesyonel kadro ile 58 standart, iki süit, 10 sigara içilmeyen oda olmak üzere toplam 120 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor” dedi

 

Grand Urfa Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Gerger, “Yüksek kalite standartlarında modern mimari ile dizayn edilmiş otelimiz, profesyonel kadro ile 58 standart, iki süit, 10 sigara içilmeyen oda olmak üzere toplam 120 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor” dedi.

Grand Urfa Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Gerger, şehir merkezinde bulunan ve tarihi İpek Yolu üzerinde 2007 yılında hizmete açılan otellerinin, kısa sürede Şanlıurfa'ya gelen turistlerin tercihi olduğunu söyledi.

Gerger, “Yüksek kalite standartlarında modern mimari ile dizayn edilmiş otelimiz, profesyonel kadro ile 58 standart, iki süit, 10 sigara içilmeyen oda olmak üzere toplam 120 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor” dedi.

Gerger, “Tüm odalarda direkt telefon, uydu yayınlı LCD TV, kablosuz internet bağlantısı, merkezi ısıtma sistemi ve split klima, uyandırma servisi, küvet-duşa kabin banyo, mini bar, şifreli kasa, makyaj aynası, 24 saat sıcak su, duman dedektörü ve 24 saat oda servis hizmetleriyle otel, dört yıldızlı konforun tüm detaylarını içermektedir” diye konuştu. Gerger, Şanlıurfa'nın, konumu, tarihi özellikleri, Balıklı Gölü ve çiğ köftesi ile ünlenen bir il olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

“Bir çok güzelliğe sahip olan şehrimizi ziyaret etmek ve gezmek için gelen misafirlerimizin konaklama, dinlenme ve yemek ihtiyaçlarını gidermek, ayrıca şehrimizi bir tarih, doğa ve inanç turizmi merkezi konumuna getirmek, Grand Urfa Hotel için bir misyondur. Otelimiz her birimiyle müşterilerine en iyi hizmeti uygun koşullarda sunmaktadır. Gezginler için İpek Yolu'ndaki mola noktası olmaya devam edeceğiz.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grand Urfa Hotel 120 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor!
  • 18.01.2013 12:10

Grand Urfa Hotel 120 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor!

Grand Urfa Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Gerger, “Yüksek kalite standartlarında mod ...