maritbet girişmaritbet
Hilton Bursa Convention Center&Spa ile Hampton In yan yana inşa edildi!

Hilton Bursa Convention Center&Spa ile Hampton In yan yana inşa edildi!

Dünyanın önde gelen otelleri arasında yer alan Hilton, Bursa'da bir ilki gerçekleştirdi. Hilton Bursa Convention Center&Spa merkezi, zengin müşterileri için 5 yıldızlı, orta sınıf için 3 yıldızlı konaklama imkanı sunuyor

Dünyanın önde gelen otelleri arasında yer alan Hilton, Bursa'da bir ilki gerçekleştirdi. Hilton Bursa Convention Center&Spa merkezi, zengin müşterileri için 5 yıldızlı, orta sınıf için 3 yıldızlı konaklama imkanı sunuyor. Oteli yapan Durmazlar ailesi, düzenlenen tanıtım toplantısında hem yapım süreci hem de hedefleri konusunda bilgi verdi. Tanıtım toplantısına Durmazlar ailesi temsilcileri Fatma Durmaz, Hüseyin Durmaz ve Sinan Durmaz katıldı.

Tanıtım toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Durmazlar Makine Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, otel ile ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını anlattı. Durmaz, "Biz üreteci firmalar, yatırımcılar ülkemizin 2023 hedefi doğrultusunda çalışmayı ve gelişmeyi elden bırakmamak istiyoruz. Ülkemizin gelişmesinde hem üretim hem de turizm açısından ailemizin de katkılarının olmasını arzuluyoruz. Bursa'da gerçekleştirdiğimiz bu yatırım ile ülke ekonomisine büyük katkı yaptık, çünkü özellikle dış turistlerin daha rahat konaklayabilecekleri Bursa ve ülkemize katkıda bulunacakları tesisi gerçekleştirdik." dedi.

Hilton Bursa Convention Center&Spa merkezi ile dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini anlatan Hüseyin Durmaz, şunları söyledi: "Otelimiz Türkiye'de ilk defa ve hatta Hilton camiasında dünyada ilk defa bir konsepti gerçekleştirdik. Bu dünyada daha önce olmayan iki oteli bir arada yan yana yapılmasıdır. Biri Hilton 5 yıldızlı bir otel, yanında da Hampton İn adı ile konuşlanan 3 yıldızlı bir otel yaptık. Dünyanın diğer yanında Türkiye ve ailemizin bir öncülüğü oldu ki Hilton'un rekabette olduğu diğer otel grupları da aynı konsepti yapmaya başladılar."

Bursa'da yaptıkları 100 milyon dolarlık iki otelde şuanda 260 kişinin istihdam edildiğini anlatan Durmaz, şöyle devam etti: "187 odalı Hilton ile 107 odalı Hampton İn de misafirlerimizi ağırlamaktayız. Otelimizde bir kral dairesi, bir balayı suiti, 7 suit bulunmakta. Kalan kısmı ise odalardan oluşuyor. 17 çalışma ve toplantı odamız var. Hilton'u sadece bir konaklama değil, aynı zamanda bir kongre, konferans ve toplantı merkezi haline getirdik. Merinos Kongre Merkezi'nin de açılması, işlerin hızlanması ile birbirine ivme kazandıran Bursa ve Türkiye'nin yatırımları yapıyoruz."

Otelin ikisinin yaklaşık 100 milyon dolara mal olduğunu bildiren Durmaz, 4 Nisan 2012'de hizmete açtıklarını sözlerine ekledi.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton Bursa Convention Center&Spa ile Hampton In yan yana inşa edildi!
  • 05.07.2012 11:39

Hilton Bursa Convention Center&Spa ile Hampton In yan yana inşa edildi!

Dünyanın önde gelen otelleri arasında yer alan Hilton, Bursa'da bir ilki gerçekl ...