maritbet girişmaritbet
Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!

Kocaeli’nin uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere planlanan Wellborn Luxury Hotel, misafirlere kapılarını açtı

Kocaeli'nin uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere planlanan Wellborn Luxury Hotel, misafirlere kapılarını açtı.

Kocaeli'nin uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere planlanan Wellborn Luxury Hotel, misafirlere kapılarını açtı. 20 milyon euro'ya mal olan dev yatırım, özellikle konumu nedeniyle deniz tutkunlarından büyük ilgi gördü.

22 bin metrekare alan üzerine kurulu olan yedi katlı Wellborn Luxury Hotel'in odalarının yüzde 80'inin deniz manzaralı olduğunu ifade eden Genel Müdür Behiye Şalk,  deniz yoluyla gelen misafirler için ise özel yat limanına sahip olduklarını söyledi. 142 misafir odası; restoranları ve barları, wellness ve SPA merkezi, balo salonu ve toplantı salonlarıyla  şehrin en gözde lokasyonunda yer aldıklarını ifade eden Şalk, “Kocaeli, Türkiye'nin Asya ile Avrupa arasındaki en önemli geçiş güzergahının üzerinde kurulmuş, tarihi bir şehir. Büyük sanayi kuruluşlarının ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Kocaeli, sanayi kenti olarak tanınmasının yanı sıra, kültür, sanat ve eğitim alanlarında da sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir bölge. 1.5 milyon nüfuslu sanayi şehri Kocaeli, aynı zamanda potansiyeli olan bir turizm bölgesi, özellikle de hafta sonunu farklı bir yerde geçirmek isteyen İstanbullular için. Wellborn Luxury Hotel, Kocaeli'nin sadece bir sanayi şehri olarak algılanmayıp, bir turizm şehri haline gelmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Bu amaçla bölgemize gelen tüm dalış tutkunlarını otelimize bekliyoruz” dedi.

Wellborn Luxury Hotel'in bu bölgeye sıkça seyahat eden işadamlarının istek ve beklentileri göz önüne alınarak tasarlandığını da sözlerine ekleyen Behiye Şalk,  konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konuklarımız burada tüm ofis ihtiyaçlarını karşılarken kendilerini ev rahatlığında hissedecekler. Kurumsal etkinlikler için, yüksek teknoloji ile donatılmış 50 metrekareden 115 metrekareye kadar farklı büyüklükteki yedi toplantı salonumuzla, iş dünyasının tüm taleplerine profesyonel hizmet kalitemizle cevap veriyoruz. Özellikle kongreler için her imkanı sunan bin kişilik havuz başı ve 450 kişilik balo salonumuz, özel organizasyonlara ve davetlere de ev sahipliği yapacak. Geliş amacı ister iş, ister tatil olsun, muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahip odalarımız kişiye özel tüm beklentilerin titizlikle karşılanacağı şekilde hazırlandı.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!
  • 14.06.2013 16:42

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden Ulusoy Şirketler Grubu, turizm alanında il ...

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!
  • 20.05.2013 10:28

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!

Kocaeli’nin uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere ...

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından hizmete açıldı!
  • 23.03.2013 16:37

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından hizmete açıldı!

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün k ...

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından 23 Mart’ta açılacak!
  • 18.03.2013 15:23

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından 23 Mart’ta açılacak!

Kocaeli turizmine katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen 5 yıldızlı Wellbor ...