maritbet girişmaritbet
Mavi Göl Otel, Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini aldı!

Mavi Göl Otel, Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini aldı!

Mavi Göl Otel, yeni dönemde Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini alarak, kış turizmi hizmeti de verecek

 

Mavi Göl Otel, yeni dönemde Hazar Baba Kayak Merkezi'nin işletmeciliğini alarak, kış turizmi hizmeti de verecek.

Elazığ'a 30 kilometre mesafede otel ve restoran hizmetleri sunan ve  bölgede yaz turizminin vazgeçilmezleri arasında yer alan Mavi Göl Otel, yeni dönemde Hazar Baba Kayak Merkezi'nin işletmeciliğini alarak, kış turizmi hizmeti de verecek. Sektöre 500 metrekaresi kapalı toplam 7 bin 500 metrekarelik alanda hizmet vermeye başlayarak adım attıklarını belirten firma sahibi Taner Durmuş,  “ 1994 yılında Elazığ-Diyarbakır karayolunun 30'uncu kilometresinde, Hazar Gölü'nün kıyısında, 24 yatakla otel ve restoran işletmeciliği yaparak, sektördeki yerimizi aldık” dedi.

Durmuş, 2003 yılında otel kapasitelerini artırdıklarını belirterek, “Yatak kapasitemizi 90'a çıkardık. Ayrıca tesisimize açık yüzme havuzu, hamam, sauna, toplantı salonu, çim saha, çocuk oyun parkları ekledik. 2010 yılında ise Elazığ Hava Limanı karşısında, 250 metrekaresi kapalı toplam 3 bin 500 metrekare alana Park Mavi Göl restoranı kurduk. Ayrıca Turizm Bakanlığı'nın nisan ayı içinde yaptığı denetimlerde iki yıldızlı olan otelimizi üç yıldız statüsüne kavuşturduk” ifadesini kullandı.

Hedeflerinin bölgede var olan mevcut işletmelere örnek teşkil etmek olduğunu da sözlerine ekleyen Durmuş, “Hazar Gölü'nün bir turizm alanı olarak sadece Elazığ'a değil başta bölge illerine ve Türkiye geneline hizmet sunan bir merkez olmasını sağlamak istiyoruz. Bunun yanı sıra Hazar Baba Kayak Merkezi'nin de işletmesini alarak, sadece yaz turizmi ile değil, kış turizmi ile de bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmek istedik” dedi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mavi Göl Otel, Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini aldı!
  • 03.01.2013 13:18

Mavi Göl Otel, Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini aldı!

Mavi Göl Otel, yeni dönemde Hazar Baba Kayak Merkezi’nin işletmeciliğini alarak, ...