maritbet girişmaritbet
Muğla’da protesto edilen otel ertesi gün ruhsat aldı!

Muğla’da protesto edilen otel ertesi gün ruhsat aldı!

Muğla Bodrum'a bağlı Gündoğan beldesinde kaçak olduğu iddia edilen butik oteli yapan inşaat firması, 30 Nisan'da ruhsatı aldığım açıkladı

 

Muğla Bodrum'a bağlı Gündoğan beldesinde kaçak olduğu iddia edilen butik oteli yapan inşaat firması, 30 Nisan'da ruhsatı aldığım açıkladı.

İç-Me Tur İnşaat ve Sanayi Ticaret A.Ş. Proje Müdürü Turgay Türkoğlu, çevredekilerin yanlış bilgilerle kamuoyunu yanılttığını savunarak, "Yatırımdan vazgeçmeyeceğimiz gibi o çevredekilerin bulundukları siteleri de mercek altına aldıracağız, hukuki süreç başlatacağız" dedi. Gündoğan Belediye Başkam MHP'li İbrahim Bilgi'de dün yaptığı açıklamayla inşaata ruhsatın 30 Nisan'da verildiğini belirtti. Protesto yapan Peynirçiçeği Gündoğan Gönüllüleri Demeği Başkanı Sema Höcek ise şunları söyledi: "Bodrum Kaymakamlığı, Gündoğan Belediyesinden aldığı resmi bilgilere dayanarak derneğimize 25 Nisan'da gönderdiği yazıda, inşaatın izinsiz ve ruhsatsız olduğunu bildirmiş, doğrulamıştır. 29 Nisan'da Gündoğan'da bu bilgileri kamuoyu ile paylaştık. Belediye inşaatın ruhsatsız, izinsiz ve kurallara aykırı olduğunu şubatta tespit etmiş ancak inşaatı durdurmamıştır. Açıklamadan bir gün soma, 30 Nisan'da belediye usulsüzlüğü örtmek istercesine inşaata ruhsat düzenlediğini 4 Mayıs'ta açıklamıştır.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Muğla’da protesto edilen otel ertesi gün ruhsat aldı!
  • 06.05.2012 12:26

Muğla’da protesto edilen otel ertesi gün ruhsat aldı!

Muğla Bodrum'a bağlı Gündoğan beldesinde kaçak olduğu iddia edilen butik oteli y ...