maritbet girişmaritbet
Renaissance İzmir kapılarını açtı

Renaissance İzmir kapılarını açtı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Marriot İnternational tarafından işletilecek olan Renaissance İzmir Otel hizmete girdi

Dünyaca ünlü konaklama zinciri Marriot Grubu'nun Türkiye'deki 10'uncu tesisi, "Renaissance" markasıyla İzmir'de hizmete girdi.

Türkiye'de büyümeye devam eden, 4 bine yakın oteli ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Marriott International tarafından isletilecek olan Renaissance İzmir Otel, misafirlerine kapılarını açtı.

Otel hakkında bilgi veren Marriot Grubu Genel Müdürü George Assaf, dev otel zinciri Marriott Grubu'nun "lifestyte" markası olan Renaissance'ın, İzmir'in Alsancak semtinde 30 milyon dolarlık bir yatırımla faaliyete geçtiğini söyledi. 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başlayan otelde, İzmir'i İzmir yapan nüanslarla donatılmış 110 oda bulunduğunu belirten George Assaf, "Odaların en belirgin özelliğini ise banyolardaki Türk hamamına özel yaratıcı alıntılar oluşturuyor. Özellikle deluxe odaların banyolarında bulunan mermer kumalar, misafirlere gerçek bir hamam keyfi yaşatmak üzere planlandı" dedi.

"Nereye ve neden seyahat ediyor olursanız olun, keşfedilmeyi bekleyen muhteşem birşey hep vardır" mottosuyla yola çıktıklarını ifade eden Assaf, "İzmir'de yine bir ilk olan, içeriği yerli-yabancı yayın ve kitaplar ile ince bir gustoyla düzenlenen kütüphanemiz, misafirlerimizi otelimize buyur eden farklı ayrıntılardan biri olarak göze çarpıyor. Ayrıca bir diğer Renaissance ayrıcalığı, 'R.E.N Meetings' programı çerçevesinde kişiye özel hizmet vererek, beklentileri her anlamı ile karşılamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Özün ÖZCAN/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Renaissance İzmir kapılarını açtı
  • 16.09.2013 12:22

Renaissance İzmir kapılarını açtı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Marriot İnternational tarafından ...