maritbet girişmaritbet
Urla Altınkoy Beach Club'ı 23 işadamı açtı!

Urla Altınkoy Beach Club'ı 23 işadamı açtı!

Aralarında Hilmi Uğurtaş ve Şerife Eren'in olduğu İzmir iş dünyasının 23 üyesi şirket kurarak Urla'da 4 bin metrekarelik alanı turizmin hizmetine sundu

Otel tarzı bir turizm tesisi de yapılacak İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hilmi Uğurtaş, İnci Holding Yönetim Kurulu üyesi Şerife Eren, AOS Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği eski Başkanı Rüştü Okan'ın da aralarında olduğu İzmir iş dünyasının 23 üyesi, Urla Altınkoy'da Beach Club açtı. 

HUZURLU BİR ORTAM

Şirketin kurucu ortakları arasında yer alan Çiğli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hilmi Uğurtaş, "Urla Altınkoy'da denizden yararlanmak isteyen site sakinleri ve konuklar için inşa edilen tesis, sit alanı içinde kalması nedeniyle Urla Kaymakamlığı tarafından yıkıldı. Bunun üzerine »Jl .V._ ll^M denizi kullanmak ve bu keyfi sürdürme olanağı kalmamıştı. Yasa öncesi bölgede inşa edilen bir binayı almak için harekete geçtik. 

Sonuçta Altmkoy aşığı diyebileceğimiz 23 kişi bir araya gelerek Altmkoy Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurduk" diye konuştu. Uğurtaş, "Marika Beach adını verdiğimiz club tarzında faaliyet gösterecek olan tesis, huzurlu bir ortamda keyifli dinlenme imkanı sunacak" dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Urla Altınkoy Beach Club'ı 23 işadamı açtı!
  • 07.07.2013 13:03

Urla Altınkoy Beach Club'ı 23 işadamı açtı!

Aralarında Hilmi Uğurtaş ve Şerife Eren'in olduğu İzmir iş dünyasının 23 üyesi ş ...