maritbet girişmaritbet
Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden Ulusoy Şirketler Grubu, turizm alanında ilk yatırımını gerçekleştirdi

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden Ulusoy Şirketler Grubu, turizm alanında ilk yatırımını gerçekleştirdi. Kocaeli'nin 5 yıldızlı uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere planlanan Wellborn Luxury Hotel, misafirlerine kapılarını açtı.

Kocaeli'nin Türkiye'nin Asya ile Avrupa arasındaki en önemli geçiş güzergahının üzerinde kurulmuş, tarihi bir şehir olduğunu ifade eden Wellborn Luxury Hotel Genel Müdürü Behiye Şalk, sanayi kenti kimliğinin yanı sıra kültür, sanat ve eğitim alanlarında sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir bölgede yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Amaçlarının Kocaeli'nin sadece bir sanayi şehri olarak algılanmayıp, bir turizm şehri haline gelmesine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Behiye Şalk, "Bölge özellikle hafta sonu bir yerden başka bir yere gitmek isteyen İstanbullular için bir cazibe merkezi" dedi. 

20 milyon euro'luk yatırımla tamamlandı

22 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan otelin şehrin en gözde lokasyonunda yer aldığına dikkat çeken Şalk, sıkça seyahat eden işadamlarının istek ve beklentilerinin göz önüne alınarak tasarlandığını açıkladı. Otelin yaklaşık 20 milyon euro'luk yatırımla tamamlandığını aktaran Behiye Şalk, "Otel, beş kata yayılmış, yüzde 80'i deniz manzaralı 142 misafir odası, restoranları ve barları, wellness ve SPA merkezi, balo salonu ve toplantı salonlarıyla alanında fark yaratıyor. Ayrıca deniz yoluyla gelen misafirler için özel 'yat dock'u ile de beklentilerin üstünde bir deneyim yaşatacak. Konuklarımız burada tüm ofis ihtiyaçlarını karşılarken kendilerini ev rahatlığında hissedecekler. Geliş amacı ister iş, ister tatil olsun, muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahip odalar, kişiye özel tüm beklentilerin titizlikle karşılanacağı şekilde hazırlandı. Ayrıcalıklı bir konaklama keyfi ile birlikte, Türk ve dünya mutfağından lezzetler yine hotelimizde mevcut" diye konuştu.

Wellborn Luxury Hotel'in kurumsal etkinlikler için de uygun bir tercih olacağına dikkat çeken Behiye Şalk, yüksek teknoloji ile donatılmış 50 metrekareden 115 metrekareye kadar farklı büyüklükteki yedi toplantı salonuyla, iş dünyasının tüm taleplerine profesyonel hizmetler sunduklarını söyledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!
  • 14.06.2013 16:42

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli kapılarını açtı!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden Ulusoy Şirketler Grubu, turizm alanında il ...

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!
  • 20.05.2013 10:28

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel hizmete açıldı!

Kocaeli’nin uluslararası kalite standartlarında otel ihtiyacını karşılamak üzere ...

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından hizmete açıldı!
  • 23.03.2013 16:37

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından hizmete açıldı!

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün k ...

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından 23 Mart’ta açılacak!
  • 18.03.2013 15:23

Wellborn Luxury Hotel Kocaeli, Nihat Ergün tarafından 23 Mart’ta açılacak!

Kocaeli turizmine katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen 5 yıldızlı Wellbor ...