maritbet girişmaritbet
Emlak borcu olana müjde!

Emlak borcu olana müjde!

Devlet Bakanı Ali Babacan, elektrik, su ve emlak vergisi borçlarının da yeniden yapılandırma kapsamına alındığını açıkladı

 

Devlet Bakanı Ali Babacan, elektrik, su ve emlak vergisi borçlarının da yeniden yapılandırma kapsamına alındığını açıkladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, NTV'ye verdiği röportajda vergi ve sigorta primi borçlarının yeniden yapılandırılmasına yönelik olarak Başbakan Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacaklarını açıkladı. Vergi ve prim borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda bakanlarla yaptıkları çalışmaların aşağı yukarı tamamlanma aşamasında olduğunu ifade eden Bakan Babacan, çalışmanın bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yapılacak toplantıda değerlendirileceğini vurguladı.

Gerçekleştirilecek bu toplantı sonrasında, vergi ve prim borçlarının yapılandırılması konusunda bir noktaya varılabileceğine dikkat çeken Babacan, ya da biraz daha çalışılması gerekebileceğini kaydetti. Başbakan Erdoğan'ın daha önce yeniden yapılandırma için en geç Ekim ve Kasım takvimi verdiğini hatırlatan Babacan, çalışmaların bayağı ilerlediğini, bu nedenle söz konusu takvime uyulacağını kaydetti. Yeniden yapılandırma kapsamına elektrik, su, emlak vergisi borçlarının da girdiğini söyleyen Babacan, "Biz düzenlemeye şöyle baktık: Vatandaş ile kamu arasındaki borç alacak meselelerini mümkün olduğunca kapsayalım istedik. Burada Ziraat Bankası ve Halk Bankası'yla ilgili düzenlemeye gerek yok. Onlar kendi kanunu çerçevesinde bankalar tek tek bu işleri yapabiliyorlar" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz