maritbet girişmaritbet
Maliye'den Koza'ya teşekkür

Maliye'den Koza'ya teşekkür

2010 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesine giren Koza Altın İşletmeleri, ATP İnşaat ve Koza İpek Holdingle teşekkür plaketi verildi

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Koza Grup, en çok vergi ödeyen şirketler sıralamasına 3 şirketi ile birlikte girdi. Koza Altın, ödediği 56.8 milyon TL'lik vergi ile Türkiye genelinde 35, Ankara sıralamasında 3'üncü oldu. Koza Grup şirketlerinden ATP İnşaat 14'üncü, Koza İpek Holding ise 17'nci sıradan listeye girmeyi başardı.

Vergi rekortmenlerinin açıklanmasının ardından Koza Holding'i ziyaret eden Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Fatih Kızıltepe, Kavaklıdere Vergi Dairesi Müdürü Vahit Güler ve Ostim Vergi Dairesi Müdürü Mücadettin Şanalidan oluşan Maliye heyeti, Türk ekonomisine yaptığı olumlu katkılardan dolayı Koza Altın İşletmeleri Genel Müdürü İsmet Sivrioğluı'na teşekkür etti. Koza Davetiye Genel Müdürü Şaban Yörüklü, Koza İpek Holding Muhasebe Müdürü Selim Elmasoğlu ve Koza İpek Holding yeminli Mali Müşaviri İsmail Kökbulut'un da hazır bulunduğu ziyarette, Maliye heyeti vergi rekortmenleri listesine giren Koza Grup şirketlerine teşekkür plaketlerini takdim etti.

EKONOMİYE KATKIMIZ SÜRECEK

Koza Altın İşletmeleri Genel Müdürü İsmet Sivrioğlu, vergi rekortmeni olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Sivrioğlu, yapacakları yeni yatırımlarla Türk ekonomisine daha çok katma değer sağlamak istediklerini söyledi. Türkiye'nin her yerinde maden aramaları yaptıklarını belirten Sivrioğlu, halihazırda 2 işleme tesisinin ve 4 altın madeninin üretim halinde olduğunu kaydederek şunları söyledi:

YENİ MADENLER AÇACAĞIZ

İzmir Bergama-Ovacık, Balıkesir Havran- Küçükdere ve Gümüşhane-Mastra madenlerimizde şu an üretim gerçekleştiriyoruz.
Ayrıca Eskişehir-Kaymaz tesisimizde önümüzdeki ay deneme çalışmalarına başlanacak. Koza Altın, 150 mühendisi ve bine yakın çalışanıyla bugün her türlü maden arama, proje, üretim ve işleme potansiyeline sahiptir. Güçlü idari, teknik ve finans yapısı ile yeni madenler açmayı hedefliyoruz. Vergi rekortmeni olmamız bizi daha çok kamçıladı.
Yeni hedefler koymamızı, daha verimli üretim yapmamızı ve yeni sahalar genişletmek adına yapılan çalışmalarımızı hızlandırdı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz