maritbet girişmaritbet
DAP Yapı: Bumerang Ofis'le yatırımlarınız 6 yılda geri dönecek!

DAP Yapı: Bumerang Ofis'le yatırımlarınız 6 yılda geri dönecek!

Dap Yapı, Kağıthane Z Ofis’in satışını rekor sürede tamamlayınca hemen bitişiğindeki Bumerang’ı da satışa çıkardı. ‘Bedava Ofis’ konseptinin devam ettiği projenin, bumerang gibi yatırımcısına geri dönerek, 6-10 yıl arasında kendini amorti etmesi öngörülüyor

Dap Yapı Kağıthane'de aynı bölgede gerçekleştirdiği iki projeden ilki olan Z Ofis'in satışlarını tamamlayınca, ikinci proje Bumerang'ı da satışa sundu. Faizsiz 30 ay vade ile satışa sunulan ofis alanlarının metrekare fiyatının emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor.

Dap Yapı'nın, iş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan ofis projeleri tasarladığını belirten Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, avantajlı yönetim sistemi ve akıllı yatırım gibi özelliklerin yanında merkezi lokasyonuyla göz dolduran projelerin, kısa sürede alıcısıyla buluştuğunu belirtti. Bu kapsamda Z Ofis'in bitişiğindeki araziyi satın alarak Bumerang'ı tasarladıklarını ifade eden Yılmaz, “Kentsel dönüşüm bölgesi İstanbul Kağıthane'de, Çağlayan'da yükselen Bumerang Ofis, eski fabrika alanından geliştirilen bir arazide konumlanıyor. Avrupa yakasında ulaşım olanaklarını en yüksek seviyede değerlendirmeye dönük olarak planlan proje, şehrin tam ortasında yer alarak lokasyon avantajı sunuyor” dedi.

Ulaşım aksında yer alıyor

Metrobüs hattına, E-5, TEM ve bağlantı yollarına, köprülere birkaç dakikalık mesafede bulunan Bumerang Ofis'ten Çağlayan Adliyesi'ne yürüyerek gidilebildiğini belirten Yılmaz, “Tünel sayesinde Kâğıthane-Taksim arası 5 dakikada alınıyor. Ulaşım aksında bulunan projemizden Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise kısa sürede ulaşılıyor” diye konuştu.

Balıkların ve sandalların yüzdüğü bir seyir ve keyif alanına dönüşecek olan Haliç'in de Bumerang'ın manzarasını zenginleştirdiğini vurgulayan Yılmaz, “Şehrin hızına yetişmek isteyenler, yatırımlarını şehrin kalbinde yer alan Bumerang Ofis'te değerlendiriyor” diye belirtti.

Dükkânlara yoğun ilgi

Bumerang projesinde ofislerin yanı sıra dükkânların da yoğun ilgi gördüğünü belirten Yılmaz, “Projenin 15 ünitelik butik çarşısı yerli ve yabancı, önemli gurme restoranlar ile tanınmış perakende markalar tarafından talep ediliyor” dedi.

Avukatlardan özel ilgi

Dap Yapı'nın her projesinde olduğu gibi kemikleşmiş yatırımcıların daha satışa çıkmadan Bumerang Ofis'e talip olduğunu belirten Yılmaz, “Projemiz seçkin firmaların yanı sıra prestijli bir başlangıç yapmak isteyenler tarafından da tercih ediliyor. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler, ‘akıllı yatırım' sloganıyla tanıtılan projeye yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Z Ofis'in, kısa sürede yüksek prim yaparak döviz ve faiz gibi tüm yatırım araçlarını geride bırakması, alıcı ve yatırımcı nezdinde önemli bir referans olarak kabul ediliyor.

12 bin m2'lik kapalı alan

Avrupa yakasının yeni iş merkezi Şişli- Çağlayan- Kağıthane aksında konumlanan proje, A Plus bir ofis özelliğiyle öne çıkıyor. Çağlayan üzerinden Şişli'ye çıkan yolun köşe başında konumlanan proje, 12 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip. 95 adet bağımsız bölümden oluşan projede 80 adet ofis alanı ile 15 adet dükkân bulunuyor.

Tavandan yere kadar  panoramik cam cephe kullanılarak ferah alanlar yaratılan projede, diagonal güneş kırıcı sistemleri kullanılıyor. 2 otopark katı, 1 dükkân katı, 4 ofis katı olmak üzere 8 kattan oluşan projenin girişinde bulunan dükkân ve ofisler 4.00 m, normal katlardaki ofisler 3.50 m tavan yüksekliğine sahip.

Z Ofis referans oldu

Projenin adına uygun tasarlandığını belirten Yılmaz,  şunları söyledi: “Havaya fırlatıldığında, geniş bir çember çizerek atıcıya geri dönen ‘bumerang'lar spor ve oyun amacıyla kullanılır. Bumerang Yasası ise evrene gönderdiğimiz her şeyin bize eninde sonunda geri geleceğini anlatır. Projemizin ismini belirlerken işte bu düşüncelerden yola çıktık. Bumerang Ofis'i tercih etmekle iyi bir yatırım yaptığınızı ve paranın kazanç olarak geri döneceğini anlatmak istedik. Tüm bunlara, rekor sürede alıcısıyla buluşan ve yüksek prim yapan Z Ofis projemizi referans gösterdik. Bumerang'ın da aynı coşkuyla hayata geçeceğine inanıyoruz.”

YAVUZ KARAMAN

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''
  • 14.01.2022 15:23

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Küresel Konut Fiyat Endeksi'nin ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...