maritbet girişmaritbet
Doruk GYO Allure Tower projesi ile Avcılar’ı çekici yapacak

Doruk GYO Allure Tower projesi ile Avcılar’ı çekici yapacak

Doruk GYO Şehircilik tarafından Avcılar’da hayata geçirilen Allure Tower, metrekaresi 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Projede 400 adet rezidans ve home ofisler bulunuyor. Tanbulut İnşaat, Kamekon İnşaat, Karagözlüler Tekstil ve Ataöz Tekstil'in ortaklık yapısıyla 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini İstanbul Avcılar'da hayata geçiriyor. ‘Cazibeli, çekici' anlamına gelen Allure ismini taşıyan ve bu özelliğini mimarisi ile yansıtan Allure Tower projesi, 30 kattan oluşuyor. 400 rezidans daire ve home ofis birimlerinin yer aldığı projedeki 1+1 ve 2+1 daireler metrekaresi 2 bin 800 lira başlangıç fiyatıyla satışa çıktı. Rezidans hizmetlerinin verileceği Allure Tower'ın 30'uncu katında yer alan sonsuzluk havuzu, projenin en dikkat çekici özelliği olarak ön plana çıkıyor.

Üçte biri satıldı

Doruk GYO Şehircilik A.Ş. Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Akay Tambulut, proje üzerinde iki yıldan bu yana fizibilite çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, arsa dahil 100 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Projenin merkezi lokasyonu ve sunduğu hizmetlerle müşterilerine geniş bir yaşam ve yatırım fırsatı sunduğunu anlatan Tambulut, “Projemizi daha duyurmadan büyük ilgi gördük ve ön talep döneminde yüzde 30'unun satışını gerçekleştirdik” dedi.

‘Yüzde 50 kazandıracak'

Tambulut, Allure Tower projesinin iş dünyası ve yatırımcı için büyük bir avantaj sunduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Projemizde 1+1 ve 2+1 rezidans daire ve home ofisler yer alıyor. Yaşam konforundan uzaklaşmadan, çalışma hayatında zamanı daha iyi yönetmek isteyen insanlar için iyi bir fırsat sunuyoruz. E-5 üstünde, Atatürk Havaalanı'na 10 dakika mesafede olan projemizdeki rezidans hizmetleri, toplantı salonları ve merkezi konumugibi özellikleri ile iş yaşamını ev konforuyla buluşturuyoruz.

Bulunduğumuz bölge hızla gelişen ve yeni projelere ev sahipliği yapan bir bölge. 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarımızın, proje tamamlandığında en az yüzde 50 artacağını öngörüyoruz.”

Lansmana özel KDV'siz satış

Kaba inşaatına başlanan projenin toplam inşaat alanı 50 bin metrekareden oluşuyor. Projede farklı yaşam tarzlarına uygun 71 ile 80 metrekare arasında değişen 1+1 ve 81 ile 137 metrekare arasında değişen 2+1, 400 adet rezidans daire ve home ofis yer alıyor. Metrekaresi 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan rezidans projesinde alternatifli ödeme seçenekleri sunuluyor. Peşin alımlarda özel indirimlerin yanında, 48 aya varan vade ve sıfır faiz gibi çok cazip ödeme koşullarının yer alıyor. Projedeki lansmana özel KDV'siz satış avantajı da dikkat çekiyor.

2016'de teslim etme planı

Projedeki E-5 çevreyoluna cepheli ticari alanlar 8 bin metrekarelik alanı kaplıyor. Lansman öncesinde metrekaresi 2 bin 500 dolar olarak satışa çıkan bu alanların Mayıs sonu teslim edilmesi planlanıyor. 30 katlı proje Şubat 2016'ta teslim edilecek. Projenin 30'uncu katında deniz manzaralı sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Yavuz Karaman 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doruk GYO Allure Tower projesi ile Avcılar’ı çekici yapacak
  • 06.05.2014 09:48

Doruk GYO Allure Tower projesi ile Avcılar’ı çekici yapacak

Doruk GYO Şehircilik tarafından Avcılar’da hayata geçirilen Allure Tower, metrek ...