maritbet girişmaritbet
Güvener Suites projesinin temelleri atıldı!

Güvener Suites projesinin temelleri atıldı!

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat’ın işbirliği ile hayata geçirilen Güvener Suites’in temeli atıldı

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat'ın işbirliği ile hayata geçirilen Güvener Suites'in temeli atıldı. Projenin en önemli özelliği ise Güvener Suites'in iç tasarımının Vakko tarafından yapılması oldu. Vakka imzalı tasarımlarla kişiye özel daireler yaratacaklarını belirten Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç, Vakko Home Design konseptiyle projenin bir tasarım harikası olacağını kaydetti.

Koç, Vakko Home tekstilde VIP müşteri indirimleriyle alışveriş imkanı sağladıklarını ve örnek daire konseptinde içmimarlarla çözüm ortağı olduklarını ifade etti.

Koç, Güvener Suites projesinde daire satın alıp evlenen ilk çifte Vakko Gelinlik vereceklerini de açıkladı.

Penthouse'lar satışa çıkmadı 

Güvener Suites konut projesinin, 1400 metrekarelik arsa üzerinde 4500 metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu dile getiren Koç, 145 metrekarelik 30 konuttan oluşan projenin Feneryolu'nda 2 bodrum katlı otoparkı ve deposu inşa edildiğini söyledi.

Koç, projenin mimari tasarımını ise Varyap, Meridyen, Trump Towers, ViaPort Venezia gibi ünlü projelerinin tasarımını yapan Dome Mimarlık'ın yaptığını anlattı. Projenin temelinin atılmasıyla birlikte satışların da büyük bölümü tamamlandığını vurgulayan Koç, projedeki dublex penthouse dairelerin henüz satışa sunulmadığını kaydetti.

Koç, projenin yapıldığı Bağdat Caddesi'nin kentsel dönüşüm sürecinde olduğunu ifade ederek, depreme dayanıklı, A+ standardında ve enerji tasarruflu binalar üreterek bölgenin dönüşümüne katkı sunduklarını kaydetti.

100 yıllık garanti

Koç, yeni projenin zemin etüd raporuna göre bölgenin topografik yapısına uygun olarak inşa edildiğini anlatarak, konutlara 100 yıl garanti verdiklerini ifade etti.

İş ortağı firmaların dünya standartlarında sertifikalı ve garanti şartlarıyla projeyi desteklediğinin anlatan Koç, “ipad kontrollü akıllı ev sistemlerini çağın gereksinimi olarak uyguluyoruz. Ve gelişmiş sistemlerle güvenliği sağlıyoruz” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güvener Suites projesinin temelleri atıldı!
  • 07.05.2013 08:17

Güvener Suites projesinin temelleri atıldı!

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat’ın işbirliği ile hayata geçirilen Güvener Suites’i ...

Güvener Suites Feneryolu'nda 850 bin TL'ye çatı dubleksi!
  • 30.11.2012 13:09

Güvener Suites Feneryolu'nda 850 bin TL'ye çatı dubleksi!

1.400 metrekare arazi içinde gerçekleştirilen Güvener Suites'te neoklasik üsluba ...

Güvener Suites fiyat listesi! 480 bin TL'ye!
  • 12.11.2012 16:49

Güvener Suites fiyat listesi! 480 bin TL'ye!

Koç Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat’tan yepyeni bir proje daha; Güvener Suites ...