maritbet girişmaritbet
Örnek daireleri hazırladı 2. etap satışlarına başladı

Örnek daireleri hazırladı 2. etap satışlarına başladı

250 milyon dolar değerindeki Kalekent projesinin ikinci etabı satışa sunuldu

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent Konut Projesi'nin 2. etabının satışı başladı. 1 milyon metrekarelik bir alanda kurulacak Yeşil Vadi projesinin tam karşısında yer alan Kalekent'in 2. etabında toplam 650 konut yapılacak. Projedeki daireler, metrekaresi 2 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satışta.  

Kalekent'e gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, projenin şimdiden yüzde 20 kazandırdığını söyledi. Gül, “2. etaptaki daireleri 2016 yılının son çeyreğinde her şeyiyle tamamlayarak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Yatırım yapanlara en az yüzde 50 pirim kazandıracaklarının altını çizen Gül, yatırımcılara, 60 ay vadeye yüzde 0.94 faizle banka kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde 36 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sağladıklarını belirtti.

Metin Gül, projedeki satışları yatırımcılara değil yaşamak isteyenlere yaptıklarını belirterek, "Yabancıya satış yapmayacağız demiştik ancak satışların yüzde 10'unu yabancılara yaptık. Onlar da yatırım için değil oturmak için tercih ettiler" dedi.

2 bin m2'lik satış ofisi

Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın da, proje kapsamında 2 bin metrekarelik alana satış ofisini inşa ettiklerini belirterek, “Satış ofisi için büyük olduğu düşünülebilir fakat biz müşterilerimizin hem rahat etmesini hem de proje ile ilgili akıllarında olan her soruya satış ofisimizde yanıt bulmalarını istedik” diye konuştu. Aydın, 2+1 ve 3+1 örnek daireleri de satış ofisinin alt katında konumlandırdıklarını söyledi.

Çocuklu aile ziyaretleri için satış ofisinin alt katında bir çocuk Oyun alanı yaptıklarını, aileler projeyi incelerken çocukların oyun salonunun keyfini çıkarabileceğini anlatan Sönmez Aydın, projenin 2. etabındaki dairelere özellikle ailelerden yoğun talep geldiğini belirtti.

Arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün ise, Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, hızla yükselen projede satışların çok iyi gitmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Örnek daireleri hazırladı 2. etap satışlarına başladı
  • 23.05.2014 11:57

Örnek daireleri hazırladı 2. etap satışlarına başladı

250 milyon dolar değerindeki Kalekent projesinin ikinci etabı satışa sunuldu ...