maritbet girişmaritbet
Art Yapı Evleri'nde 36 bin liraya daire!

Art Yapı Evleri'nde 36 bin liraya daire!

Art Yapı tarafından Yeni Foça'da yapılan Art Yapı Evleri’nde konut fiyatları 36 bin ile 41 bin lira arasında değişiyor. Art Yapı Evleri'nin 2011'de tamamlanması planlanıyor

 

 

 
Art Yapı tarafından İzmir Yeni Foça'da inşa edilen Art Yapı Evleri Ege bölgesinde ilk kez uygulanacak olan yapı tekniği ile inşa ediliyor depreme dayanıklı çelik kolon kiriş sistemi ve duvarlarında donatılı ytong  paneller kullanılarak yapılacak. Art Yapı Evleri, akıllı ve ekolojik bina standartlarıyla konforlu bir yaşam sunarken, profesyonel site yönetimi ile de uzun yıllar sorunsuz ve huzurla evinizde oturmanızı sağlayacak.

Art Yapı Evleri, uygun ödeme koşullarıyla da öne çıkıyor. Ağustos 2010'dan itibaren inşaatı başlayacak olan Art Yapı Evleri'nin 2011'de tamamlanması planlanıyor.

Art Yapı Evleri'nde ilk etap satışa sunulurken, konut fiyatları 36 bin liradan başlıyor ve 41 bin liraya kadar çıkıyor. Art Yapı Evleri'nde, sabit fiyatlarla kefilsiz, banka kredisiz ya da banka kredisi seçenekleriyle konut satılıyor.
Art Yapı Evleri'nde, 10 bin TL'si peşin olmak üzere ayda 500 TL taksitle ev alma imkanı sunuyoruz. Yeni Foça'da merkeze 1200 metre mesafede bulunan Art Yapı Evleri toplam 174 konuttan oluşuyor.
Evlerin tamamının 1 oda 1 salon açık mutfak ve 2 cepheli balkondan oluştuğu Art Yapı Evleri'nde konutların büyüklüğü ise 45 metrekare.
ister deniz manzaralı, ister doğa manzaralı dairelerin bulunduğu Art Yapı Evleri'nde binalar depreme dayanıklı çelik kolon kirişli ve Ytong marka özel duvar sistemi ile akıllı bina olarak projelendirilirken, 8 şiddetinde depreme dayanıklı olarak yapılacak.
 


Art Yapı Evleri iletişim bilgileri
Web: www.artevleri.com
Tel: 0232 484 14 80 - 0549 484 14 80

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz